Hajnalban törtek rá az RTL valóság showjának VV Fanninak a feltételezett gyilkosára. Úgy tudjuk, a rendőrök azt ellenőrizték, hogy B. László nem szökött-e meg.

Ma hajnalban immár másodszor törtek rá a férfira. A rendőrség azt ellenőrizte, hogy B.László nem szökött-e meg a dunaújvárosi ingatlanból, ahol háziőrizetben van.

„Eszik, iszik, alszik és tanul. Leginkább az angol nyelvtudását fejleszti, amit már az előzetes letartóztatása elején elkezdett. Olyan zárkatársakat kapott ugyanis, akik különböző nemzetiségűek voltak, így egész nap gyakorolta az angolt, amit most otthon folytat” – nyilatkozta a Ripostnak a férfi nagybátyja, korábbi védője, dr. Brodmann Péter.

Ahogy azt korábban megírtuk itt a LikeNews hírportálon nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni gyilkosát. A vádirat szerint a 35 éves férfinak sem állandó munkahelye, sem rendszeres jövedelme nem volt, viszont költekező életmódja miatt pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megpróbál rövid úton pénzt szerezni a tévés valóságshow-ból ismert fiatal nőtől.

Megverte a saját otthonában

A vádlott hosszas próbálkozás után elérte, hogy a sértett 2017. noveber 20-án este fogadja a lakásán. Miután a nő beengedte, bántalmazta őt, minek következtében súlyosan megsérült, és magatehetetlen állapotba került. Ezután a férfi több értéktárgyat magához vett a lakásból, és a nő iratait, illetve egyéb tárgyait is magával vitte, hogy azt a látszatot keltse, áldozata elutazott

Csomagtartóba tette a holttestet

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd kézben levitte áldozatát az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott vele egy, a Rákos patak mellett futó elhagyatott szervizúthoz. Itt az akkor már halott nő testét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette, majd Siófokra utazott.

Dunába dobta Csepel alatt

Másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott kompátkelőhöz hajtott, ahol a testét a Dunába dobta. Másnap megint visszament a sértett lakásába, hogy további értékeket hozzon el.

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL