Szinte meg sem tudott szólalni a sokktól Ruszó Tibi, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a 2019-es X-Faktort. A nyereményből családjának szeretne egy szép otthont venni.

Ruzsó Tibi akár egy mesebeli hős is lehetne. Szegény családban született, sokáig bele sem mert gondolni abba, hogy teljesítse élete álmát, azaz hogy énekes legyen. Kívánsága mégis teljesült mostantól a színpad körül forog majd az élete, és anyagi gondjain is enyhít a 12 millió forintos fődíj.

A balogújfalui fiú szombati teljesítménye már csak azért is megdöbbentő,  mert a döntő előtt nem sokkal óriási szerelmi csalódás érte. A műsor kezdete előtt esett szerelembe egy lánnyal, ám így sem tudott ellenállni a női rajongók közeledésének. A lány végül megbocsátott neki, egy érzelmes szerenáddal Tibi kibékítette szerelmét, és úgy volt, hogy ő is ott lesz a döntőn. Végül nem így történt.

„ Nehéz erről úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam. Kiderült, hogy becsapott, és volt más férfi az életében, de erről nem tudok beszélni, nagyon fáj” – mondta a könnyeivel küzdve Tibi a Blikknek.

 Családja rendkívül büszke a 16 éves fiúra, ugyanakkor borzasztóan féltik őt. Ruzsina asszony azt mondta, hogy az egész falu, sőt a teljes járás Tibire szavazott.

„Tibi nagyon aranyos volt, azt mondta, a nyereményből szeretne egy szép új házat venni a családnak. Szeretné, ha mindenünk meglenne. Azt még nem döntöttük el, hogy otthon keresünk-e egy újat, vagy esetleg Budapestre költözünk” – folytatta a büszke édesanya.

Ez egyébként még fontos kérdés lesz a következő napokban, hiszen Tibit a fellépések a fővároshoz kötik majd. Az édesanyja szerint Tibit nagyon meg fogja viselni a hirtelen jött siker, így valószínűleg pszichológust fogadnak majd mellé.

Kiemelt kép: Ruzsó Tibi – Forrás: RTL klub