Zebrán gázolt el egy rendőrt Kiskunhalason egy részeg sofőr. Nemrég a közelben egy 13 éves kislányt ütött el egy autós, aki szintén ittas volt.

Szolgálatba érkező rendőrt gázolt el egy ittas sofőr szombaton kora este Kiskunhalason, a Készenléti Rendőrség épülete előtt a kijelölt gyalogátkelőhelyen.

A rendőrrel lévő kollégái még el tudtak ugrani az érkező autó elöl.

Három rendőr éppen szolgálatba érkezett, a gyalogátkelőhelyen mentek át, amikor érkezett az autós, két rendőr még el tudott ugrani, de harmadik kollégájukat elütötte az autó. A baon.hu információja szerint a rendőr megsérült, a mentők kórházba szállították.

A gépkocsi vezetője ittasan vezette az autóját. A baleset a Készenléti Rendőrség Mártírok úti épülete előtt történt, néhány sarokkal onnan, ahol két hete egy bicikliző kislányt ütött el egy szintén ittas gépkocsivezető, és az éppen arra járőröző készenléti rendőrök siettek elsőként a kocsi alá szorult gyermek segítségére.

Az esetről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Friss hír, hogy a rengeteg ittas vezetés miatt a Pest Megyei Rendőrség azonnal őrizetbe veszi azokat, akiknél a szonda alkoholos befolyásoltságot jelez. A szabálysértési bírság kiszabásáig, vagy az ítéletig nem is engedik ki. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt részletesen.

Kiemelt kép: Kiskunhalasi Készenléti Rendőrség épülete – Forrás: bacsmegye.hu