Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta lezajlott a Dancing with the Stars fináléja, ahol Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan került ki győztesként, ezzel ők lettek Magyarország legjobb táncospárja, a parkett királya és királynője.

Három produkciót láthattunk tőlük

Timiék három körben csillogtathatták meg a tehetségüket: az első körben tangót táncoltak, majd a Rómeó és Júlia betétdalára paso doblét láthattunk tőlük, végül pedig a táncok királynőjével a bécsi keringővel tértek vissza a színpadra.

Nagyon megszerették egymást

Gelencsér Tímea és táncpartnere, Hegyes Bertalan az elmúlt hetek alatt nagyon közel kerültek egymáshoz, mint mondták valódi barátság szövődött közöttük. A páros több ízben beszélt arról, hogy a műsor végeztével sem szeretnének elszakadni egymástól, a fináléban is a táncok előtti kisfilmekben többször beszéltek arról, hogy bár a műsor véget ér, ők nem szeretnék, ha megszakadna köztük a kapcsolat.

Ezt írta a finálé kezdete előtt Timi a közösségi oldalán

„Hát itt vagyunk…. A FINÁLÉ!!! 5 hónap és több mint 300 óra próba van mögöttünk Bercivel…. Egy hatalmas kaland és egy igazi álom volt ez az egész aminek ma este vége lesz! Nagyon köszönjük Nektek, hogy a kezdetektől kitartottatok mellettünk és ma táncolhatunk egy utolsót. Ha úgy gondoljátok, hogy megérdemeljük a trófeát, akkor ha tehetitek, kérlek szavazzatok utoljára a Berella párosra. Akárhogyan is alakul a döntő, a Ti szereteteteket és támogatásotokat már senki nem veheti el tőlünk.”

Partnere, Berci végig hitt benne

„Timinek is csak utólag mondtam el, de konkrétan a versenykoreográfiámból raktam össze a Quick Step sort, ami azt jelenti hogy ez extrém nehéz volt neki, de én végig hittem benne hogy meg tudja csinálni és így is lett! Büszke vagyok Rád! Nagyon élveztük az egészet! „ – írta nemrégiben közösségi oldalán Hegyes Bertalan, utalva ezzel a múlt heti giga nehéz produkciójukra.

A bécsi keringő után a zsűri kimondta: ez a győztes produkció

Mint megírtuk Gelencsér Timiék bécsi keringővel léptek utoljára színpadra, amit a zsűri röviden úgy értékelt: így néz ki egy győztes keringő. Grátisz az ítészek nem voltak restek kimondani, szerintünk Timiék párosának kellene megnyerni a versenyt.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra volt a végső ellenfél

Mindenki óriási meglepetésére a második forduló végén Pásztor Anna és Köcse György búcsúzott, akik mindvégig nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. A zsűri is imádta őket, az ő pontozásuk alapján Annáék rendre az első helyen végeztek, sokan már győztesként könyvelték el őket, ám a fináléban a TOP2-be mégis Gabriela Spanic és Andrei Mangra jutott be.

Könnyeivel küzdött Ördög Nóra Gelencsér Timiék utolsó produkciója után

A végső párbaj

A végső párbaj során Gelencsér Timiék és Gabyék is bécsi keringőztek, majd a kör végén kihirdették a győztest. Gabriela Spanic és Anderi Mangra, illetve Gelencsér Timi és Hegyes Bertalan is lélegzet visszafojtva várták a pillanatot, amikor kiderül, ki lett Magyarország legjobb táncos párosa. Az utolsó pillanatokban tapintani lehetett a feszültséget a stúdióban, majd végre kiderült, ki lett a Dancing with the Stars győztes párosa. A fináléban Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan került ki győztesként, ők Magyarország legjobb táncospárja vagyis a parkett királya és királynője. Timiék alig tudtak megszólalni, hihetetlen boldogok voltak a győzelemtől.

Timiék zokogva omlottak egymás karjaiba az eredményhirdetés után

A finalisták eljárták az utolsó táncot

Timinek a jövő év is sűrű lesz

A műsor végén az is kiderült, hogy Timinek a jövő éve is igencsak sűrű lesz, ugyanis utazik Dominikára, hiszen jön az Exatlon Hungary következő évada, ahol csakúgy mint előzőleg az ő feladata lesz meginterjúvolni a játékosokat.

Kiemelt kép: Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan – TV2