Visszatér a képernyőre Dr. Csernus Imre. A pszichiáter új műsora február 23-án jelentkezik először a ’168 óra’ honlapján a 168.hu-n és annak Facebook, YouTube csatornáin, ahol élőben beszélget a betelefonálókkal és válaszol az e-mailben feltett kérdésekre.

Utoljára 10 éve volt képernyőn

Csernus Imrét utoljára 10 éve láthatták a nézők rendszeresen a képernyőn, az akkor vezetett Bevállalja? című műsorával lett az ország közismert „kiabálós” pszichiátere. Február végétől viszont újra visszatér, és keddenként másfél órán keresztül ad javaslatokat a kérdezők problémáira. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ekkor debütál az új műsor

A 168.hu-n tér vissza közönségéhez Dr. Csernus Imre, hogy ajánlásokkal segítse az embereket, többek között a járvány okozta krízisek megoldásaira. Az új műsor első adása február 23-án, kedden 16.30-kor kezdődik, de a kérdéseket már most várják a leendő nézőktől és hallgatóktól.

FRISS! Irány a nosztalgiavasút! 25 év után újra robban a szerelembomba, visszatért a Tiltott szerelem – VIDEÓ

Ikonikus alakja a magyar médiának

Csernus Imre, amellett, hogy kiváló a szakmájában, ikonikus alakja a magyar médiának is. Amikor Imrével megállapodtunk, hosszan beszélgettünk arról, hogy mi lenne a visszatérésének legmegfelelőbb formátuma, időpontja.

Útmutatás egy kilátástalan világban

Nem volt kérdés, hogy a generációk óta nem látott válságban mielőbb szükség van egy olyan hangra, akiben lehet bízni, tanácsai útmutatást jelentenek egy sokaknak jelenleg kilátástalan világban. 

A 168 óra megújult oldalán lesz látható

A 168 óra megújult odalán, a 168.hu-n ez egy újabb lépés annak megvalósítása felé, hogy egy egésznapos műsorfolyamot biztosítsunk az olvasóknak, nézőknek és hallgatóknak.– mondta el Milkovics Pál, a Brit Média tulajdonosa.

Az utóbbi időben visszavonult a kamerák elől

Dr. Csernus Imre, bár az utóbbi időben visszavonult a kamerák elől, mint pszichiáter folyamatosan aktívan tevékenykedik. Rendszeresen tart terápiás beszélgetéseket pácienseinek, és tart online előadásokat különböző témákban. Az utóbb időszakban segítette a női vízilabda-válogatottat a mentális felkészülésben, kávézója megnyitásával pedig az Én kinyitok! mozgalom egyik megszólalójává vált.

Ez is érdekelhet: Pszichológus segítségét kellett kérnie Tóth Andinak – az énekesnő elárulta, hogy miért

Ajánlás nem recept

„Ezt a műsort nem csak én, a nézők, hallgatók is alakítják kérdéseikkel, problémáikkal. Amit viszont már most szeretnék leszögezni, hogy a válaszaim ajánlások, nem pedig receptek vagy megoldások. A műsort pedig csak olyan mértékben szerkesztjük, amennyire minimálisan szükséges, a rendelkezésre álló időbe igyekszem hétről hétre minél több kérdésre, problémára válaszolni, ajánlásokat tenni” – mondta el Dr. Csernus Imre. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csernus Imre, 168.hu