Szente Vajk éveken át Erdélyi Tímeával alkotott egy párt, fél éve azonban új szerelem kopogtatott az életében.

Egy éve vált el

Egy évvel a válása hivatalos kimondása után újra szerelmes Szente Vajk. A színész korábban Erdélyi Tímeával alkotott egy párt, a kapcsolatuk azonban tönkrement.

Ezek most a LikeNews legfrissebb hírei

Fél éve újra szerelmes

Fél évvel ezelőtt azonban ismét rátalált a boldogság: Vajk beleszeretett a 27 éves Tiborcz Fanniba. Jóllehet, korábban több előadásban is együtt játszottak, akkor még nem figyeltek fel egymásra.

Lassan közeledtek egymás felé

A csinos táncművész és a színész nagyon lassú léptekkel közeledtek egymás felé, hiszen minketten rendkívül zárkózottak.

Ez is érdekelhet: Azta! Babát vár a Barátok közt sztárja – Itt az első fotó a születendő kicsiről

Hatalmas a boldogság

„Fanniról a skandináv kinézete és a hűvös eleganciája miatt mást gondoltam, mint amilyen valójában. Ahogy egyre jobban megismertem, úgy alakult bennem a róla alkotott kép. Például repesett a szívem az örömtől, amikor láttam, mennyire ragaszkodik a nagymamájához, és milyen önzetlenül gondoskodik róla” – mondta el a Best magazinnak Vajk.

FRISS: Galambos Lajos megrendítő vallomása: Ezért ment tönkre házasságuk, így küzdenek most feleségével együtt a kapcsolatukért

Már a szülői bemutatás is megvolt

Fanni is zárkózottnak hitte a színészt, de idővel egyre közelebb kerültek egymáshoz. Olyannyira, hogy a szüleiknek is bemutatták egymást, akik nagyon örülnek annak, hogy egymásra találtak.

Kiemelt kép: Szente Vajk