15 éves okozott balesetet szombaton Tolna megyében. Az autó vezetőjének nem volt jogosítványa, a gépkocsi utasai is fiatalkorúak voltak.

Egy BMW típusú személygépkocsi vezetője közlekedett Dunaföldvár belterületén szombat este, amikor, egy autóbuszöböl magasított padkájának hajtott. A sofőr az előzetes információk szerint a megengedettnél jóval gyorsabban közlekedett.

A jármű hátsó kereke kitörött, és az autó irányíthatatlanná vált, ami nekiütközött egy villanyoszlopnak, valamint két parkoló személygépkocsit, egy Suzukit és egy Mazdát is összetört.

A BMW-ben öten utaztak, a sofőr és egyik utasa az elsődleges információk szerint súlyosan, a többiek könnyebben sérültek meg. Az autót egy 15 éves izsáki fiú vezette, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a személygépkocsi utasai is 13 és 15 év közötti fiatalok voltak. A járműben senki nem használta a biztonsági övet.  

Szintén Tolna megyében történt tegnap az a tragédia, amelyben egy kétyeni idős férfit gázoltak el fűnyírás közben. A sofőr a baleset idején tudatmódosító hatása alatt állt.  Az esetről a LikeNews.hu itt írt bővebben.

Tolna megye útjain egy ember meghalt, ketten súlyosan, tízen pedig könnyebben sérültek meg az elmúlt 48 órában.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a dunaföldvári balesetről – Forrás: police.hu