A koronavírus áldozata lett egy 61 éves férfi és 31 éves lánya is, a két tragikus eset 24 óra leforgása alatt történt – írta meg a mirror.co.uk.

A londoni Heathrow repülőtéren dolgozó férfi szerdán hunyt el koronavírus-fertőzés miatt, egy nappal azelőtt, hogy gyógyszerészként dolgozó lánya, Pooja is feladta a vírus elleni küzdelmet.

A férfi egyik munkatársa a The Sun lapnak így nyilatkozott: „Hatalmas tragédia ez. Egy igazán szeretetre méltó ember volt. Azt beszélik, a felesége nem tud elmenni a saját férje temetésére, mert karanténban van. Annyira szörnyű…”

Lélegeztetőgépeket kérnek a britek

A brit miniszterelnök pénteken telefonon beszélt Donald Trumppal, akinek azt mondta, rengeteg lélegeztetőgépre van szüksége az országnak. Amint azt a LikeNews.hu is megírta, maga Boris Johnson is koronavírussal fertőződött meg, úgy ahogyan Károly herceg is.

Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Az észak-olaszországi egészségügyi létesítmények túlterheltsége miatt pedig a német légierő koronavírusos olasz betegeket visz Németországba.  A légierő repülő intenzív osztályán, amelyet egy Airbus A310 MedEvac típusú repülőgépen rendeztek be, hat súlyos beteg olasz állampolgárt szállítanak Bergamóból Kölnbe.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Balogh Zoltán