58 éves lenne Gesztesi Károly! A néhai színész tavaly januárban hunyt el, amikor saját autójában lett rosszul, infarktust kapott. Gesztesi Károly elvesztését egykori felesége Liptai Claudia is nehezen dolgozta fel.

Hiányzik nekik

„Drága Tobika! Ma lennél 58 éves. Nagyon hiányzol az életünkből, erről a világról. Ígérem, vigyázunk egymásra. Tudom, hogy ha tudnál szólni, csak ezt kívánnád. És hiszem, hogy egyszer találkozunk még. Csak így lehet” – írta a bejegyzésében Claudia. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg

Liptai Claudia szerint lányuk sosem heveri ki

A néhai színész korábbi felesége, Liptai Claudia néhány hónapja azt mondta, hogy közös lányuk, Panka próbálja túltenni magát a tragédián, ám a műsorvezetőnő azt gondolja, ezt a veszteséget sohasem heveri ki.

Halála után is megható módon búcsúzott

Tavaly januárban Claudia szintén egy nagyon megható bejegyzést tett közzé, ahol volt férjének megígérte, hogy vigyázni fog a lányára és a fiaira is. „Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra a fiaidra, mindenkire akit valaha megsimogattál a finom meleg papamaci kezeddel. Ma este a te színházad “bezár” de én nem búcsúzom mert arra gondolok, hogy elutaztál egy távoli tájra ahol most nem érlek el de ha eljön az idő újra találkozunk”.

Lajcsi is megemlékezett

A mulatóssztár és a színész régóta nagyon jó barátok voltak.”Egy iskolába jártunk, még együtt is csajoztunk, sok minden kötött össze minket. Sokszor felhívott, mert lelkibeteg volt, sokszor nálunk is aludt, reggelig beszélgettünk” – emlékezett vissza a mulatószenész, aki megsúgta, közös dalt terveztek barátjával. „Nagy adósságom felé, hogy megígértem, elkészítjük, átdolgozzuk együtt a Hallelujah című dalt. Sajnos, erre már nem lesz alkalom, de úgy döntöttem, mivel tudom, hogyan szerette volna, megcsinálom az emlékére” – mesélte Galambos Lajos a Blikknek.

Megviselte a halála

Lajcsit emészti, hogy nem tudott elbúcsúzni Gesztesi Károlytól, valamint másik jó barátjától Balázs Fecótól sem. „Gesztesi Károlytól sem tudtam elköszönni. Annak örülnék a legjobban, ha most bejönne ezen az ajtón és röhögve közölné: Ezt beszívtad, haver! Akkor ugyanis leróhatnám neki a tartozásomat. A halála előtti karácsony táján beszéltem vele utoljára, amikor is, ha viccesen is, de felrótta nekem, hogy milyen régen beszéltünk már egy közös örömzenélésről. Akkor megígértem, hogy valamikor az év elején összehozzuk, de erre már nem volt lehetőségünk” – mesélte néhány hónapja a zenész.

Árulják a házát

A LikeNews is beszámolt róla, hogy tavaly októberben Gesztesi Károly gyerekei egy időre visszavonták a hirdetést és nem árulták néhai édesapjuk budakalászi luxusotthonát a járványhelyzet miatt. Most azonban újra hirdetik.

Ott élnek

A színész egyik fia Márkó és az ő édesanyja, valamint két édestestvére Dávid és Áron még mindig ott élnek a 217 négyzetméteres két generációs villában, ami Gesztesi Károly halála előtt is így volt, ugyanis a ház két részből áll. Tavaly októberben Márkó volt az, aki elmondta, hogy a koronavírus helyzet miatt egy időre nem keresnek új gazdát édesapja álomotthonának, ám most újra meghirdették.

Olcsóbb az ára

Eredetileg 210 millió forintért árulták a hétszobás, medencés ingatlant, de azóta csökkentettek az árából, most már 190 millió forintot kér érte Gesztesi Károly családja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Liptai Claudia – Forrás: Youtube-videó