Talán 2021-ben megoldódhat a ValóVilágból ismertté vált Novozánszki Fanni gyilkossági ügye.

Megszólalt a legjobb barátnője

Fanni legjobb barátnője H. Hajnalka a Borsnak nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. A fiatal nő elmondta, hogy már régen le kellett volna zárni az ügyet.

„Egy gyönyörű, 24 éves lányt, aki a légynek sem ártott, megöltek, és senki sem bűnhődik miatt” – mondta a lapnak VV Fanni barátnője.

Példát kell statuálni

Hajnalka szerint ideje lenne példát statuálni.

„Példát kellene statuálni, hogy nem lehet büntetlenül gyilkolászni és embe­rek életét tönkretenni” – ezzel arra utalva, hogy Fanni édesanyja Novozánszki Katalin képtelen feldolgozni a tragédiát és egy tárgyaláson sem tudott még megjelenni.

Szokott beszélni Fanni édesanyjával

H.Hajnalka a Borsnak elmondta, hogy tartja a kapcsolatot Katalinnal, ám a beszélgetésük mindig sírásba torkollik.

„Elvették a gyönyörűszép, középső gyermekét, akit eltemetni sem tud, nem tudja, mi lett vele. Ez maga a pokol egy édesanyának… Nem beszélve arról, hogy senki sem állt ki mellette, sokan ítélkeztek is felette Fanni foglalkozása miatt, amihez aztán tényleg senkinek semmi joga” – nyilatkozta Fanni barátnője.

Szerinte több embernek köze volt hozzá

Hajnalka úgy gondolja, hogy nem egy hanem több embert kellene hosszú időre börtönbe zárni, szerinte 30 év járna mindenkinek, akinek köze volt Fanni megöléséhez.

Érdekes dolgokra keresett rá a gyanúsított

November végén kiderült, hogy B. László Fanni eltűnése előtt az interneten rákeresett, hogy “VV Fanni”, “autósnyomkövetés”, valamint az áldozat eltűnése után, pedig azokra a kifejezésekre, hogy “vízihulla” és “vízi holttest”, továbbá a nyilvános körözésekre is ránézett a rendőrség honlapján.

Többször telefonáltak Fanni telefonjával

Novozánszki Fanni november 17-én tűnt el, de ennek ellenére huszonnegyedikéig több sikeres és sikertelen hívást is felfedeztek a nyomozók. A nagy kérdés, hogy kihasználta a lány telefonját.

Nem tudja hol van a mobil

“Nem láttam Fanni telefonját, amikor a lakásban voltam, és nem is vittem magammal. Fogalmam sincs, hol van a mobilja” – mondta B. László a Borsnak.

Nemrég gyermeke született az elrablónak

LikeNews is megírta, hogy kisfia született VV Fanni elrablójának,  B. Lászlónak.

B. László védekezése több sebből vérzik

– Teljesen nonszensznek tartom a vádlott védekezését. Állítása szerint üzleti céllal felment Fanni lakásába, ahol már ott volt a lány barátnője, B. Erika is. Fanni már eszméletlen volt, Erika pedig megkérte, hogy vigye el barátnőjét autójával egy megjelölt helyre, és ott adja át ismeretlen férfiaknak. Ez nemcsak életszerűtlen, de a bíróságon maga B. Erika is cáfolta. A rendőrség se gyanúsította meg a nőt soha semmivel. Számomra egyre kevésbé kérdéses, hogy B. László ölte meg Fannit, ahogy azt a rendőrség is alapos nyomozás után állítja – vélekedett dr. Lichy József, család ügyvédje.

Kiemelt kép: Novozánszki Fanni