Tavaly novemberben a LikeNews is beszámolt róla, hogy Majoros Péter azaz Majka is elkapta a koronavírust, ám az énekes nem úszta meg könnyedén a betegséget, kétszer is kórházba került. Állapotáról akkor mindig videóüzenetben tájékoztatta a rajongóit.

Teljesen felépült

Habár nagy nehézségek árán, de mostanra a rapper teljesen felgyógyult a koronavírusból. Tavaly novemberben a koronavírus szövődményeként két oldali tüdőgyulladással kezelték, valamint a szívbetegsége is kiújult a covid miatt, kétszer került kórházba és a felesége Hajni szintén megfertőződött.   A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már sportolni is tud

Majka a Blikknek elmondta, hogy úgy érzi szerencsére semmilyen szövődménye nem maradt a koronavírusnak, mostanra már sportolni is tud. „Nem érzem úgy, hogy bármilyen tünet visszamaradt volna, már a sport is megy. Persze, a kórház után még pár hétig nagyon rosszul voltam, ezért nem is kezdtem el azonnal újra sportolni, hagytam magamnak időt a gyógyulásra” – nyilatkozta a zenész a lapnak. Majka koronavírus naplóját itt találod.

EZT IS OLVASD EL!

Nehéz időszak van mögöttük: ez a dolog köti össze Király Lindát, Majkát és Nagy Sanyit

Itt kaphatta el

A zenész-műsorvezető korábban is elmondta, hogy valószínűleg fociedzésen kaphatta el a vírust, de ennek ellenére ő nem mond le a sportról, de természetesen a szükséges óvintézkedéseket betartja.

Szereti a sportot

„Tulajdonképpen ez egy futball személyi edzés, ahol nincsen testi kontaktus, tehát biztonságos. Eleinte persze nem ment könnyen, vissza kellett rázódni, de ez ilyen. Már futni is tudok, előtte inkább csak sétáltam, de már simán lefutok tíz kilométert, nagyon hálás vagyok, amiért ilyen szépen helyreállt az egészségem. Szeretem is a sportot, ráadásul az állóképességet erősítő edzéseknek a színpadon is hasznát veszem. Bár nem tudom, hogy mikor tudunk újra koncertezni, de akkor fontos, hogy bírjam levegővel és erővel az éneklést és a mozgást is, most úgy néz ki, hogy nem lesz ezzel baj” – nyilatkozta a rapper a Blikknek.

Néhány vizsgálat még hátra van

A zenész vértesztjei mind jó eredményt produkáltak, de néhány vizsgálat még vissza van. Majka tüdejét is megnézik egy CT-vizsgálat keretein belül a közeljövőben. Hozzátette, hogy most annyi ellenanyag van a szervezetében, hogy egy ideig neki nem kell tartania a koronavírustól.

Dolgozik is

Majka most már teljesen egészségesen egyáltalán nem tétlenkedik, új dalokon dolgozik, valamint hamarosan egy videóklippel is megörvendezteti a rajongókat.

Balassagyarmat polgármesterének az ágyában feküdt

A rapper korábban leírta, hogy ugyanabban az ágyban feküdt, mint a város polgármestere, Csach Gábor, aki szintén nemrég kórházi kezelésre szorult a koronavírus-fertőzés miatt. “Abban az ágyban feküdtem amit a helyi polgármester koptatott nekem ki, mert szegénykém ugyanígy járt mint én. Neki is volt szar 10 napja. Megbeszéltük ,hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnék Balassagyarmatról” – írta a bejegyzésében Majka.

Még pozitív volt a tesztje, amikor hazaengedték

Amikor Majkát másodszor is hazaengedték a kórházból, a tesztje még mindig pozitív volt, de szerencsére a tüdejének az állapota már akkor is sokat javult. Majka tavaly novemberben Majka az Instagramon köszönte meg a balassagyarmati kórház egészségügyi dolgozóinak mindazt, amit érte tettek, majd a barátairól is szót ejtett és elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen sok barátja van.   A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Majoros Péter, TV2