Az énekes egy percet sem szeretett volna tétlenkedni addig sem, amíg a járványhelyzet miatt nem állhat színpadra. Szeretett hobbijából most főállás lett, így jelenleg asztalosként dolgozik.

Asztalosként dolgozik

Két remek segítséget kapott Varga Feri énekes abba a műhelybe, ahol az utóbbi időben asztalosként dolgozik. A kialakult járványhelyzet miatt az énekesnek – mint minden művésznek – nélkülöznie kell a színpadot egy időre, ám ő addig sem szeretett volna tétlenkedni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A második szakmája

Éppen ezért váltott és asztalosnak állt. „Most a nem hivatalos második szakmámban dolgozom. Egy barátommal korábban is foglalkoztunk bútorok restaurálásával, kárpitozásával. Közel áll hozzám ez a terület, ezért eljöttem ebbe az asztalos műhelybe, jelenleg itt dolgozom” – mondta az énekes, akinek két segédje is akadt, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert személyében.

FRISS! Kórházba került a koronavírus miatt a Família Kft. 93 éves sztárja, Baranyai László

A járványhelyzet alatt sem tétlenkedik

Nem félt váltani

„Nagyon becsülöm azokat, akik ebben a nehéz helyzetben nem félnek váltani, pláne a színpad, a fellépések csillogása után. Ferin látszik, hogy ezt is szívvel-lélekkel csinálja, nagyon jó volt a keze alatt dolgozni” – mondta Növényi Norbert, akinek cimborája meg is invitálta Varga Ferit egy rögtönzött koncertre.

Szívvel-lélekkel csinálja

Új kihívások

„A járványhelyzet sokunkat állított új kihívások elé. Ahogy sokan éppen emiatt váltanak vagy valósítják meg régi álmuk és kezdenek valami újba. Velem is ez utóbbi történt, hiszen nemrég nyitottam meg az autószerelő műhelyem, amely régóta dédelgetett vágyam volt. Amikor találkoztunk Ferivel kaptam az alkalmon és megkértem, énekeljen a házi megnyitónkon, lépjen fel, ha van kedve. Örömmel mondott igent, mi pedig nagyon hálásak vagyunk neki, hiszen fantasztikus bulit csapott. Mindannyiunknak jobban ment utána a munka a műhelyben” – mondta a SlágerTV-n látható A helyettesítők című műsorban Bárdosi Sándor. 

Bárdosi Sándorék autószerelő műhelyt nyitottak, Varga Feri meg énekelt

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Varga Feri, Spotlight Media