Elképesztő örömhírről számolt be a közösségi oldalán Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. A Dal 2021 műsorvezőjének ugyanis két héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban megszületett a kislánya, aki a Léna Hanga nevet kapta.

Titokban tartották

Freddiék teljes titokban tartották a kicsi érkezését, a műsorvezető csak most, két héttel a baba születése után számolt be a közösségi oldalán arról, hogy apa lett. Az énekes köztudottan féltve őrzi a magánéletét, ezt a baba érkezéséről szóló posztban is külön kiemelte. Ennek ellenére Freddie úgy érezte nem tudja tovább titkolni az örömét, ezért egy megható bejegyzésben tudatta: apa lett. A fotók és a teljes poszt itt érhető el.

Sáfrány Emese is szülői örömök elé néz

Mint azt a LikeNews is megírta első gyermekét várja Sáfrány Emese és Hornyák Ádám is, a csinos légtornász már a 18. hétben jár. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már a 18. hétben jár

Emese már a várandóssága 18. hetében jár és a Hot! magazinnak elárulta, már régóta vágyott arra, hogy családot alapítson. Ez most élete legboldogabb időszaka, a légtornász pedig arról is beszélt, hogy párjával, Hornyák Ádámmal tavaly nyáron fogtak bele a babaprojektbe. 

Még meg sem született a pici, de már a második gyerkőcöt tervezik

“Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk” – mondta a Hot! magazinnak Sáfrány Emese.

Párja mindenben támogatja

Emese arról is beszélt a lapnak, hogy a babát természetesen úton szeretné a világra hozni, emellett apás szülésre készülnek, ugyanis a párja, Ádám mindenben támogatja. Emeséék számára egy fontos: a kicsi egészséges legyen, a pici nemét pedig majd egy babaváró bulin szeretnék elárulni, már név ötleteik is vannak.

Bébibumm a sztároknál

Az utóbbi időben hatalmas a bébibumm a sztároknál. Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta második gyermekét várja Hódi PamelaAda a harmadik babájával várandós, míg Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja is bővül hamarosan.

Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát

Itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk róla, hogy a Barátok közt Vandája, Kardos Eszter nemrég hozta világra a kislányát, aki természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen jött a világra és a Győrfy Zita nevet kapta.

Eszter mindenben számíthatott a férjére

A boldog kismama a HOT! Magazinnak számolt be a szülés részleteiről: elmondta, hogy a második szülés valóban könnyebb, mint az első, ennek ellenére nem tagadja, szüksége volt a férje támogatására, aki a koronavírus ellenére is lehetőséget kapott rá, hogy a felesége mellett legyen, írtuk meg néhány nappal ezelőtt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hujber Ferinek is gyermeke született

Szintén itt a LikeNews hírportálon írtuk meg, hogy Hujber Ferenc a Fókusznak adott korábbi interjújában beszélt arról, hogy ismét megnősült, sőt az is kiderült, hogy új párjával már a közös baba is úton van. Olyannyira, hogy a kicsi nemrégiben már meg is látta a napvilágot. A kicsi már egy hónapos is elmúlt.

Dér Heniék is hamarosan babázni fognak

Dér Heniéknél is úton van a baba, mint megírtuk az énekesnő nagyon jól viseli az áldott állapotot, ebben az időszakban a mozgással sem hagy fel. Mint arról korábban beszámoltunk az énekesnőnek volt egy vetélése, ezt követően esett újra teherbe, nemrégiben pedig hozzá is ment feleségül szerelméhez, Bakos Gergőhöz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Sztárportré, YouTube