A LikeNews is beszámolt róla, hogy első gyermekével várandós Dér Heni! A csinos énekesnő most egy Instagram-posztban a kicsi becenevére fény derült, így igen csak leszűkültek a lehetséges opciók.

Vajon minek a becézése?

Heni a kocsijában helyezett el egy rágcsaláncot, amin a Beni név áll, így akár a kicsi lehet Bendegúz, Bence, Benett, Benjámin, vagy akár Benedek is.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel az Insta-poszttal tudatta, mi lesz a bébi neve:

Nemrég házasodtak össze

Heni és párja, Gergő egyébként nemrégiben mondták ki a boldogító igent egymásnak. Sajnos a járványhelyzet miatt az énekesnő szülei nem lehettek jelen, de tervezik, hogy a kisfiúk megszületése után, valamint amint a koronavírus-helyzet javul még egy lagzit tartanak.

Maszkot viseltek

Az esküvő ideje alatt az összes meghívott maszkot viselt, hogy betartsák a szükséges óvintézkedéseket a járványhelyzetben.

Ő kísérte az oltárhoz

Mivel Heni édesapja nem lehetett jelen, ezért húga kapta a megtisztelő feladatot, hogy az énekesnőt az oltárhoz kísérje. Egyébként mindannyian vicces maszkokat viseltek:

„Az enyémen „Igen” felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: „Iszunk?” Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült” – mesélte Heni a lapnak, aki csak addig szabadult meg a védőeszköztől, amíg a férjét megcsókolta” – nyiltkozta korábban Heni.

Nehézségek után jön a baba

Dér Heni október végén jelentette be, hogy vetélése után szülői örömök elé néznek a párjával.

“Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – nyilatkozta Heni egy hetilapnak néhány hónapja.

Jogi lépések

Közösségi oldalait ugyanis időről időre elárasztják a gyűlölködő kommentek. Ezért úgy döntött, jogi útra tereli a legfelkavaróbbakat.

Nem akart ilyesmivel foglalkozni

„Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban!”

Menti a kommenteket

“Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet! Bízom benne, hogy ha most megpróbálunk megálljt! parancsolni ennek, akkor sikerül visszaszorítani mindezt” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek Dér Heni.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dér Heni LifeTV