Mint ahogyan arról néhány nappal ezelőtt a LikeNews is beszámolt pozitív lett a koronavírus tesztje Majkának is. A rapper videóüzenetben osztotta meg a rajongókkal, hogy ő is elkapta a betegséget majd azt ígérte, hogy mindennap jelentkezni fog azért, hogy számot adjon az állapotáról. Így tett tegnap is, amikor kiderült, Majkának bent kellett maradnia a kórházban, mert kisebb elváltozásokat találtak a tüdején.

Hajni is beteg

Majka a tegnapi élő során azt is elmondta, hogy Hajni is elkapta a betegséget, így most nem igazán tudják, mi tévők legyenek, hiszen a gyerekeket nem lehet tőlük elszeparálni, illetve arról is beszélt, hogy egy kicsit meg van ijedve, de a tünetei nem súlyosbodtak és bízik benne, hogy ez így is marad és hamarosan hazamehet a kórházból, hogy az otthonában gyógyulhasson.

Majka kórházba kerülésének részleteit itt tudod elolvasni:

Kórházba került Majka, a koronavírus miatt elváltozásokat találtak a tüdején, közben Hajni is beteg lett | LikeNews

Ahogy azt korábban megírtuk elkapta a koronavírust Majka. Ő volt az az előadó, aki a koronavírus ellenére hangosan követelte a koncertek újraindítását. Most a kórházból posztolt egy videót. Ebben elmondta, saját megnyugtatása érdekében mellkasi CT vizsgálatot csináltak nála, hogy kiderüljön, van-e valami elváltozás.

A covid ötödik napja

A rapperről öt napja derült, hogy fertőzött, ez alatt az öt nap alatt pedig minden este élőben mesélt arról, hogyan is érzi jelenleg magát. Így tett kedd este is, amikor is videójában azt mondta, hogy a kórházban valójában már csak covidos betegek vannak. Majka emellett az egyéni felelősségvállalás kérdéséről is beszélt, illetve arra is kitért, hogy az olyan típusú egoista embereknek, mint amilyen ő is, át kell esnie ezen a dolgok, azért, hogy megértsék a helyzet súlyosságát.

Ilyen állapotban van most

Majka hosszú percek után végre kitért arra is, hogy milyen állapotban van most: ismét elmondta, hogy a tegnapi nap folyamán nem lett jó a laboreredménye és a mellkas CT is kisebb elváltozásokat mutatott, ezért kellett bent maradnia a kórházban. Apró foltok a tüdején, ami tüdőgyulladásra utaló jel lehet és ebből lehet később a baj. Tegnap este kap szteroidot, illetve antibiotikumot és friss oxigént. A reggeli eredménye már jobb volt, mint a tegnap esti. Most pedig nagyon várja a holnapi eredményeket, ha pedig azok is jók lesznek, akkor elképezelhető, hogy haza is mehet. Ami már csak azért is nagyszerű lenne, mert a nagyobbik fia holnap lesz 9 éves.

Szagokat és ízeket is érez

A rapper azt is elmondta, hogy szagokat, illetve ízeket egyelőre érez és bízik benne, hogy ez így is marad, mert elég depresszív világképet vetít elé, ha ezeket elveszíti.

Kezdi pozitívabban látni a dolgokat

Arról is beszélt, hogy most már kezdi sokkal pozitívabban látni a dolgokat, a kórházi létet is. Tegnap, amikor megtudta, hogy bent kell maradjon gyakorlatilag eltört nála a mécses, azonban ma már egy kicsit úgy érzi, hogy nem baj, hogy bent maradt, mert így „szem előtt van az ember”.

EZ IS ÉRDEKELHET:

“Én is elkaptam ezt a rohadék, f*s vírust” – Majka is koronavírusos – videón mondta el, mennyire rosszul van

Az élő videót itt tudod követni:

Kiemelt kép: Majka