Kórházba került Majka, mert a koronavírus miatt elváltozásokat találtak a tüdején. Közben pedig kiderült, Hajni is elkapta a vírust. Majka videóját a cikkünk alján nézheted meg.

Korábban a koncertek újraindítását követelte

Ahogy azt korábban megírtuk elkapta a koronavírust Majka. Ő volt az az előadó, aki a koronavírus ellenére hangosan követelte a koncertek újraindítását.

Mellkasi CT-t csináltak nála

Most a kórházból posztolt egy videót. Ebben elmondta, saját megnyugtatása érdekében mellkasi CT vizsgálatot csináltak nála, hogy kiderüljön, van-e valami elváltozás.

Több alkalommal mesélt a rajongóinak

A rapper immáron negyedik alkalommal mesélt rajongóinak élő videóban arról, hogyan érzi magát, mióta bejelentette, ő is megfertőződött a koronavírussal – írja a Blikk.

Kiderüljön, ha baj van

„Van egy barátom, aki már több mint két hete rosszul érezte magát, pozitív ő is. Együtt dolgozunk, eljöttem vele egy kórházba, mellkas CT-t csináltak mindkettőnknek, hogy kiderüljön, neki mi baja van, meg nekem is, hogy egy kicsit megnyugodjak, nincs-e valami elváltozás. 

Tüdőgyulladás miatt bent kell maradnia

Az van, hogy neki minden oké, nekem viszont nem annyira. Vannak kisebbfajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, a biztonság kedvéért azt mondták, bent kell maradjak egy-két napot.

Szeroidot kap

“Kapok egy pici szteroidot” – mondta rekedtes hangon a videóban Majka, aki hozzátette, nem lett rosszabbul.

Baj lehet belőle

„Nem köhögök, nincs nehéz légzés, viszont azt mondták, hogy ebből a sok kis gyulladásból baj is lehet. Bent tartanak egy pár napra” – mondta a rapper, akitől vért is vettek. De egy másik rossz híre is volt.

Hajni is elkapta a vírust, mi lesz a gyerekekkel?

„A legrosszabb, hogy a Hajni is elkapta. Ma már volt egy csomó telefon a dokiknak, hogy ilyenkor mit lehet csinálni a gyerekekkel, mivel nincs senki, aki segítene nekünk most. Nem tudjuk elzárni előlünk őket, a négy és fél éves gyerekkel foglalkozni kell. Hajni is elkapta.

Majka megijedt

Most kapok egy pár nap gyógyszeres kezelést, aztán meglátjuk, mi történik. Mellbeütött engem ez. Én megijedek ezektől” – mondta.

Kiemelt kép: Majka a kórházban – Forrás: Youtube