Site icon LikeNews

A mai káoszban Curtis is megkapta a koronavírus elleni vakcinát

Curtist is beoltották! A rapper a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a mai napon ő is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. A mai napon a Pfizer oltóanyagra is lehetett volna online időpontot kérni, ha működött volna, de sokan így is elmentek az oltópontokra és megkapták a vakcinát.

Az első oltáson túl van

„Az első oltáson túl vagyok” – írta a rapper a bejegyzésében, majd egy fotót is közzétett az egészségügyi dolgozókkal az oltóponton. Egy kommentelőnek a zenész elárulta, hogy Pfizert kapott. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a fotó

Oltási akció

Rendkívüli oltási akció pénteken: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében – számolt be róla a BudapestKörnyéke.hu hírportál is.

Óriási sorok álltak

Több hírportál köztük a Blikk is beszámolt róla, hogy a mai napon több oltóponton, kórházban káosz alakul ki, miután kiderült, hogy a kínai mellett Pfizer-vakcinával is oltanak. Hatalmas sorok álltak több budapesti intézmény előtt is. A Honvéd Kórháznál is őrület volt, több száz kilométeres dugó alakult ki az épület előtt. „Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt jelentős sor alakult ki az oltásra várakozókból az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén. Kérjük, hogy kizárólag akkor álljanak be a sorba, ha előzetesen regisztráltak az oltásra az eeszt.gov.hu oldalon és rendelkeznek időponttal a mai napra” – kérte az embereket a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja ezt követően.

Nemrégiben szakmabeli férfi küldött neki meztelen fotókat

Döbbenetes történettel állt elő Curtis a LifeTV Bréking című műsorában! A rapper elárulta, hogy egy szakmabeli férfi küldött intim fotót neki. A zenész igencsak meglepődött, mert sosem tett utalást arra, hogy esetleg a másik nemhez vonzódna. KAPCSOLÓDÓ! Kiverte nála a biztosítékot: egy szakmabeli férfi küldött meztelen fotót Curtisnek

Értetlenül állt a dolog mögött

“Mondtam neki, hogy mikor értett engem félre, miből gondolja, hogy nekem ehhez lenne kedvem” – mesélte a műsor adásában Curtis. Úgy tűnik a zenésznek a férfiak sem tudnak ellenállni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábban a fotói alatt jelentek meg intim szövegek

LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy egy időben intim tartalmú szövegek jelentek meg a rapper Instagram fotói alatt. A rapper korábban elmondta, hogy bizony ő is látta a kommenteket, de nem foglalkozik velük, hiszen ő boldog párkapcsolatban él.

Nemrégiben a kábítószeres múltjáról vallott

Megdöbbentő dolgokat mesélt el a kábítószeres múltjáról Curtis. 2018-ban zenésztársa, Majka színpadon állva közölte, hogy nem dolgozik együtt többet a barátjával, annak drogproblémái miatt. KAPCSOLÓDÓ! Curtis megdöbbentő vallomása a kábítószeres múltjáról: gyermeke anyja mentette meg a biztos haláltól

Nem állt le

Curtis a botrány kirobbanása után is is folytatta káros életmódot, míg nem 2019 januárjában akkori párja és kisfia édesanyja, Kriszti választás elé állította, hogy ő, vagy a drog.

Kisfiának és volt párjának köszönheti az életét

A zenész őszintén bevallotta, hogy az életét volt párjának Krisztinek és a kisfiának köszönheti. “Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem. Az biztos, hogy ha én azt az életvitelt folytatom, akkor szerintem nem él­nék már” – mondta Curtis. EZT IS OLVASD EL! Egyre komolyodik a kapcsolatuk: kulcsot adott Curtis a lakásához kedvesének

Szeretné, ha kisfia tanulna

Curtisnek a nyolc általános a legmagasabb végzettsége, az érettségit sosem tette le. Elmondta, hogy szeretné, ha a kisfia Doncsi több iskolát is végezne, valamint jó lenne ha több nyelven is beszélne, de majd az élet úgy is hozza, hogy milyen pályát fog magának választani.

Kiemelt kép: Curtis – Forrás: TV2

Exit mobile version