Kulcsot adott lakásához Curtis a kosárlabdázó szerelmének Barnai Juditnak!

Több ideje van

A rapper elárulta, hogy végre kicsit több szabadideje van, így a kisfiával is gyakrabban tud lenni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kisfiáról mesélt

„Jókedvű, huncut kisfiú, tündéri, imádnivaló. Persze nagyon akaratos is tud lenni, még nem tudjuk igazán, kire hasonlít, de az édesanyja és én is elég erőteljes személyiségek vagyunk, ezt bármelyikünktől örökölhette. Nagyon élvezem, hogy most többet lehetek vele, igyekszem minden pillanatot kihasználni, amit együtt tudunk tölteni ” – mesélte Curtis a Blikknek.

Lényegében együtt élnek

Habár Curtis kedvese, Judit Győrben játszik, kulcsot már kapott a zenész lakásához, de tervezik, hogy a jövőben rendesen összeköltöznek, de hozzátette, hogy szinte már így is együtt élnek. „..Most rá is több időm jut, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni, ha tehetjük, együtt töltjük a hétvégéket, de hétköznap is jön, amikor csak tud” – mesélte Curtis a lapnak.

FRISS! A válás után kinek a költsége lesz? Hitel van Szabó Zsófiék törökbálinti luxusingatlanán

Sokat dolgozik

Habár koncertek nincsenek, de Curtis sok új dalon dolgozik, sokszor egy barátja balatni birtokán veti bele magát a munkába.

Intim szövegek jelennek még a fotói alatt

A LikeNews is megírta, hogy intim tartalmú szövegek kerülnek Széki Attila azaz Curtis Instagram fotói alá.

Jöttek a kéretlen hozzászólások

“Ingyenes maszturbációs videóim vannak, nézd meg a profilomat” – írta egy kommentelő. “Hé fiú, mit csinálsz ma este?” – írta egy másik.

Ez is érdekelhet: A járványhelyzet alatt sem tétlenkedik: asztalosként dolgozik a népszerű magyar énekes

Curtis is látta a kommenteket

A rapper a Borsnak elárulta, hogy bizony ő is látta a kommenteket, de nem foglalkozik velük, ami nem meglepő, hiszen boldog párkapcsolatban él hónapok óta. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Széki Attila, Curtis