Megdöbbentő dolgokat mesélt el a kábítószeres múltjáról Curtis. 2018-ban zenésztársa, Majka színpadon állva közölte, hogy nem dolgozik együtt többet a barátjával, annak drogproblémái miatt.

Nem állt le

Curtis a botrány kirobbanása után is is folytatta káros életmódot, míg nem 2019 januárjában akkori párja és kisfia édesanyja, Kriszti választás elé állította, hogy ő, vagy a drog. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt kezdődött

A rapper Osváth Zsolt blogger vendége volt, neki mesélte el, hogy a Belehalok című számuk után kezdett el szerhasználó lenni. „A Belehalok című számunk sikere után kezdtem el cuccozni. Akkor találkoztam először a kokainnal” – mondta a zenész.

Később jött a crack

Széki Attila azaz Curtis elmondat, hogy a crack csak jóval később jött az életébe, ám annál nagyobb pusztítást végzett az elméjében. „A crack jó­val később jött, olyan 27-28 éves lehettem. Paranoiás lettem tőle. Olyan érzetem volt, mintha lennének a lakásban, pedig egyedül voltam. Azt képzeltem, hogy jönnek… jönnek valakik, a rendőrök. Leselkedtem az ablakban a redőnyön át órákon át. Nagyon rossz érzés volt. Ezek az érzések, tévképzetek voltak az okai, hogy aztán azt mondtam, elmegyek egy elvonóra, az utolsó csepp a pohárban mégis az volt, hogy Kriszti elment. Ekkor döntöttem el, hogy keresek segítséget” – folytatta a rapper Ostváth Zsoltnak.

Kisfiának és volt párjának köszönheti az életét

A zenész őszintén bevallotta, hogy az életét volt párjának Krisztinek és a kisfiának köszönheti. „Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem. Az biztos, hogy ha én azt az életvitelt folytatom, akkor szerintem nem él­nék már” – mondta Curtis. EZT IS OLVASD EL! Egyre komolyodik a kapcsolatuk: kulcsot adott Curtis a lakásához kedvesének

Ki kellett fizetnie a Sztárban Sztáros büntetését

Curtis arról is beszélt, hogy milliós összeget kellett fizetnie, miután nem jelent meg a Sztárban Sztár egyik adásában. Őszintén bevallotta, hogy részeg is volt, valamint a show pont halottak napjára esett, ami neki nagyon nem volt jó – valószínűleg ezzel édesapja halálára utalt. „Ki! Ez normális. Volt egy magas ár, amit szerettek volna, nekem volt egy alacsony és középen találkoztunk. Milliós tétel volt! Nézték, hogy mennyit kapok műsoronként és ahhoz mérték” – mesélte a zenész.

Szeretné, ha kisfia tanulna

Curtisnek a nyolc általános a legmagasabb végzettsége, az érettségit sosem tette le. Elmondta, hogy szeretné, ha a kisfia Doncsi több iskolát is végezne, valamint jó lenne ha több nyelven is beszélne, de majd az élet úgy is hozza, hogy milyen pályát fog magának választani.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg

Ezt mondta neki az édesanyja

Látván Curtis és a kisfia közötti közös tulajdonságokat a rappernek az édesanyja mindig azt mondogatja, hogy “na most majd megtudod, milyen ez”. Curtis elárulta, hogy habár látja, ha imádott gyermeke valami rosszaságon töri a fejét, de ő képtelen ilyenkor a rossz zsarut játszani.  KAPCSOLÓDÓ! Nem csak hétvégén látja a kisfiát: az apaságról vallott Curtis

Nem szenved hiányt

Habár Curtis és Doncsi édesanyja már nem alkotnak egy párt, ennek ellenére a kisfiú semmiben nem szenved hiányt, ugyanis mindkettőjük számára az ő boldogsága a legfontosabb.

Nem hétvégi apuka

“Én nem vagyok hétvégi apuka! Akkor látom, amikor akarom, és aktívan részt veszek az életében. Alig várom már, hogy két és fél, három éves legyen és elkezdődjenek a közös apa-fia programok, vinném például már Újpest-meccsre. Jó lenne, ha szeretné a focit, bevallom, titkon vágyom arra, hogy annyira , mint én” – árulta el a rapper korábban. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Curtis és volt párja, Kriszti – Forrás: TV2