Döbbenetes történettel állt elő Curtis a LifeTV Bréking című műsorában! A rapper elárulta, hogy egy szakmabeli férfi küldött intim fotót neki. A zenész igencsak meglepődött, mert sosem tett utalást arra, hogy esetleg a másik nemhez vonzódna.

Értetlenül állt a dolog mögött

„Mondtam neki, hogy mikor értett engem félre, miből gondolja, hogy nekem ehhez lenne kedvem” – mesélte a műsor adásában Curtis. Úgy tűnik a zenésznek a férfiak sem tudnak ellenállni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes felvételt itt tekinthetik meg

Korábban a fotói alatt jelentek meg intim szövegek

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy egy időben intim tartalmú szövegek jelentek meg a rapper Instagram fotói alatt. A rapper korábban elmondta, hogy bizony ő is látta a kommenteket, de nem foglalkozik velük, hiszen ő boldog párkapcsolatban él.

Nemrégiben a kábítószeres múltjáról vallott

Megdöbbentő dolgokat mesélt el a kábítószeres múltjáról Curtis. 2018-ban zenésztársa, Majka színpadon állva közölte, hogy nem dolgozik együtt többet a barátjával, annak drogproblémái miatt. KAPCSOLÓDÓ! Curtis megdöbbentő vallomása a kábítószeres múltjáról: gyermeke anyja mentette meg a biztos haláltól

Nem állt le

Curtis a botrány kirobbanása után is is folytatta káros életmódot, míg nem 2019 januárjában akkori párja és kisfia édesanyja, Kriszti választás elé állította, hogy ő, vagy a drog.

Kisfiának és volt párjának köszönheti az életét

A zenész őszintén bevallotta, hogy az életét volt párjának Krisztinek és a kisfiának köszönheti. “Krisztinek és a kisfiamnak köszönhetem, hogy megmenekültem. Az biztos, hogy ha én azt az életvitelt folytatom, akkor szerintem nem él­nék már” – mondta Curtis. EZT IS OLVASD EL! Egyre komolyodik a kapcsolatuk: kulcsot adott Curtis a lakásához kedvesének

Szeretné, ha kisfia tanulna

Curtisnek a nyolc általános a legmagasabb végzettsége, az érettségit sosem tette le. Elmondta, hogy szeretné, ha a kisfia Doncsi több iskolát is végezne, valamint jó lenne ha több nyelven is beszélne, de majd az élet úgy is hozza, hogy milyen pályát fog magának választani.

Ezt mondta neki az édesanyja

Látván Curtis és a kisfia közötti közös tulajdonságokat a rappernek az édesanyja mindig azt mondogatja, hogy “na most majd megtudod, milyen ez”. Curtis elárulta, hogy habár látja, ha imádott gyermeke valami rosszaságon töri a fejét, de ő képtelen ilyenkor a rossz zsarut játszani. KAPCSOLÓDÓ! Nem csak hétvégén látja a kisfiát: az apaságról vallott Curtis

Nem szenved hiányt

Habár Curtis és Doncsi édesanyja már nem alkotnak egy párt, ennek ellenére a kisfiú semmiben nem szenved hiányt, ugyanis mindkettőjük számára az ő boldogsága a legfontosabb. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Széki Attila, Curtis – Forrás: SlágerTV