Kilátástalan élete miatt ugorhatott ki a 4. emeletről hétfőn Budapesten a 44 éves László. A szomszédok szerint a férfinek korábban volt egy strokja, emiatt nem tudott dolgozott, a tragédia napján kellett volna kiköltöznie az albérletéből.

Kiugrott a 4. emeletről

A LikeNews is beszámolt róla, hogy hétfő este kiugrott egy férfi a negyedik emeletről Budapesten, a 10. kerületben. A mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Bérelt lakásban lakott

A 44 éves férfi több, mint 3 éve lakott a társasházban. A 2. emeleten bérelt egy lakást. A tragédia napján felment a 4. emeletre, az előtérben kinyitotta az ablakot és onnan ugrott a mélybe.

Biztosra akart menni

A szemtanúk elmondása alapján biztosra akart menni, állítólag fejjel lefelé zuhant a betonra. A becsapódás helyszínét földdel fedték be, de még kedden délelőtt látszódtak a vérnyomok.

Betegsége miatt nem tudott dolgozni.

A férfi korábban biztonsági őrként dolgozott, de volt egy strokja, amitől lebénult a jobb keze. A szomszédok elmondása szerint sérült kezét nem tudta használni, legtöbbször a kabátja zsebében tartotta.

A szomszédok segítségét nem akarta elfogadni

„Legutóbb a tragédia előtt egy nappal mondtam neki, hogy szívesen segítek bármiben, de ezúttal is visszautasított. Mindig feltakarítottam előtte is, de ha valamit kellett volna vásárolni, szívesen hoztam volna neki. Vagy akár egy tál étellel is megkínáltam volna, de semmit sem fo­gadott el. Kedves, udvarias volt, köszönt, de azon kívül nem volt be­szédes, zárkózottan élt” – mondta a Borsnak az egyik szomszédja.

El kellett hagynia albérletét

Mivel Lászlónak nem volt munkája, albérletét sem tudta már fizetni. Épp a tragédia napján kellett volna kiköltöznie.

Motorját is eladta

A középkorú férfi korábban motorral közlekedett, de a betegsége óta azt sem tudta használni. A jármű a szomszédok elmondása szerint mindig az épület előtt volt leláncolva, de nagyjából két hete eltűnt, miután László eladta valakinek.

Készülhetett a tettére

A szomszédok szerint a férfi készült a tettére. „Hétfő reggel láttam utoljára, amikor a szemetet levitte a ház elé. Este pedig mondják, hogy mi történt. Borzasztó érzés. Nagyon meg vagyunk döbbenve, szörnyű dolgok játszódhattak le benne sajnos” –mondta a szomszéd.

Kizárták az idegenkezűséget

Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, így a rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét – írja a Kékvillogó.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: 112press