A szakítás után Szabó Zsófi és kisfia Mendel kettecskén élnek abban a törökbálinti luxusingatlanban, amit még férjével vásároltak 2017-ben.

Hitel van rajta

A Bors megtudta, hogy az ingatlanon elég nagy összegű a hitel van, egy neve elhallgatását kérő informátor elmondta, hogy az ingatlan Törökbálint legdrágább részén Tükörhegyen található. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Látogatja őket Zsolt

Zsófi gyermekének édesapja Kiss Zsolt hetente többször is meglátogatja a családját a törökbálinti ingatlanban, ám a házaspár egyelőre nem adta be a válási papírokat, valamint arról sem döntöttek, hogy a vagyonmegoszlás miképpen fog zajlani.

Zsófi ragaszkodott a házhoz

Az informátor úgy tudja, hogy a luxusházhoz anno Zsófi ragaszkodott, így egyelőre nem tudni, hogy a műsorvezető egyedül fogja törleszteni a hitelt, vagy segíteni fog-e a gyermeke édesapja.

A válás mellett döntöttek

Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt hat évnyi együttlét után szakított Szabó Zsófi és a férje, Zsolt. A páros öt évvel ezelőtt világraszóló lakodalom közepette mondta ki a boldogító igen, ám hiába az álomesküvő és a közös gyermek, a kapcsolatuk sajnos megromlott.

A gyermek miatt próbálkoztak

Zsófiék azonban pontosan Mendel miatt próbálták rendbe hozni a házasságukat, a színésznő még segítséget is kért, ám a párterápia nem jelentett megoldást. A házaspár egyik ismerőse szerint a férfi nem az a típus, aki szakember segítségét kéri. Így végül Zsófi volt az, aki kimondta: legyen vége!

A Reggeli műsorában vallotta be

„Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni” – írta ki pénteken az Instagram-oldalán Szabó Zsófi.

Azt hitte, élete végéig tart

„Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább” – mondta Szabó Zsófi, azt is hozzátéve, hogy a döntést ő hozta meg.

Sokáig magában tartotta a gondjait, anyukája előtt is titkolta

“Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk. Zsófi a barátai és még az anyukája elől is sokáig titkolta, hogy baj van, csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család” – árulta el Zsófi egyik ismerőse a Blikknek.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó Zsófi, RTL Klub