A LikeNews is beszámolt róla, hogy tavaly decemberben Pintér Adrienn azaz Ada bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós. A csinos műsorvezető tavaly nyáron ment férjhez.

Öt éve van együtt a párjával

Ada és a párja, Máté már öt éve alkotnak egy pár, tavay nyáron pedig össze is házasodtak. Ada korábban azt nyilatkozta, hogy a koronavírus miatt csak kisebb lakodalmat tartottak, ezért több fontos vendég is hiányzott a nagy napról. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyből elmondta a férjének a nagy hírt

Ada nem tudta, de nem is akarta titkolni terhességét kamaszfiai előtt, sőt, a férjével is egyből tudatta a jó hírt. “Megfogtam a tesztet a pozitív két kis csíkkal, majd bepánikolva rohantam oda Mátéhoz, aki azt sem tudta, hol van reggel hatkor– mesélte Ada az RTL műsorában tavaly decemberben.

Nem gondolták, hogy ilyen hamar összejön a baba

A műsorvezető és férje terveztek ugyan gyereket, de azt még ők sem gondolták volna, hogy ilyen gyorsan össze is jön. Ada azt is bevallotta, hogy komoly rosszullétei voltak terhesség első fázisában.

Már van két fia

A műsorvezetőnek korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Bence, akik ikrek.

HELLP-szindrómával küzdött

Ada a Best Magazinnak elárulta, hogy amikor kamasz fiaival volt várandós, akkor az úgy nevezett HELLP-szindrómával kellett megküzdeni és minden esély megvan rá, hogy ez most is bekövetkezhet. A HELLP-szindróma várandós anyáknál jelentkezik, és közvetlenül veszélyezteti az anya és a magzat életét. A szindróma a fehérjevizeléssel, magas vérnyomással járó preeclampsia (terhességi toxémia) legsúlyosabb formájának számít. 

Nagyon vigyáz magára

„A 24. hét után gyakorlatilag bármikor bekövetkezhet, akár a szülés után is, velem a 32. hét után történt meg. Hogy nehogy most is így járjak, átestem egy csomó vizsgálaton, mindennap Aspirint szedek és négyhetente járok orvoshoz” – mesélte Ada a hetilapnak.

Magyar nőgyógyásza van

Ada és családja a németországi Nürnbergben élnek, de a várandós műsorvezető nőgyógyásza magyar, így könnyedén szót értenek egymással. A tévés egyébként valószínűleg programozott császármetszéssel hozza majd világra a kislányát, csakúgy, ahogy az ikerfiait is.

Nem lehet jelen a párja

A járványhelyzet miatt Pintér Adrienn párja, Máté nem lehet jelen sem a vizsgálatokon, valamint a szülésnél sem támogathatja majd a kedvesét a korlátozások miatt.

Nem vállalna több gyereket

Ada 38 évesen úgy döntött, hogy kislánya születése után több gyereket nem vállalna – írja a Blikk. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pintér Adrienn, RTL Klub