Weisz Fanni ragyog a boldogságtól, mióta rátalált a szerelem jelenlegi párja Bókay Gergő oldalán. Olyannyira boldog, hogy azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy egyszer még oltár elé áll.

Tavaly szakítottak a férjével

Fanni és és volt kedvese Hajmásy Péter tavaly nyáron jelentették be, hogy alig két évnyi házasság után válnak. A pár egyébként hét évig volt együtt, ám már a szakításuk bejelentése előtt gondolni lehetett, hogy valami nincs rendben, ugyanis nem nagyon lehetett közös fotókat látni róluk a közösségi oldalaikon. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A családjához visszatalált

Köztudott volt, hogy Fanni hosszú évekre kizárta az életéből édesanyját, testvérét és a nagyszüleit is. A modell végül 2019-ben úgy döntött, hogy felkeresi az édesanyját. Fanninak a családja természetesen nagyon hamar megbocsájtott, a kapcsolatuk pedig erősebb mint valaha.

Szerelmes lett

A tavalyi évben Fannira a szerelem is újra rátalált Bókay Gergő oldalán. Korábban a modell édesanyja elmondta, hogy lánya új párja is sokat segített abban, hogy újra szoros legyen a kapcsolatuk.

Esküvői ruhában fotózták

Fannit nemrégiben felkérték, hogy az egy esküvői fotózáson modellkedjen, amit természetesen örömmel elvállalt. „Sokszor kértek már fel arra, hogy esküvői ruhában álljak kamera elé. A legelső modellmunkám 16 évesen pont egy ilyen fotózás volt, és azóta is rendszeresen hívnak, aminek őszintén örülök, mert imádom a szebbnél-szebb ruhákat” – nyilatkozta Fanni a Blikknek.

Újra férjhez menne

Fanni a lapnak azt is elárulta, hogy habár első házassága nem működött, ő ennek ellenére újra férjhez menne, ugyanis nem a házasság intézményében csalódott. A csinos modell szeretné, ha a következő esküvője tényleg olyan lenne, amilyennek megálmodta.

A nagyszülei a példa számára

A modell nagyszülei idén már az 54. házassági évfordulójukat fogják ünnepelni. „..Én nem a házasság intézményében csalódtam, hiszen a nagyszüleimnek idén már az 54. házassági évfordulójuk jön. Szerintem mindenkinek megvan a hozzáillő párja, csak ki előbb, ki utóbb találja meg” – nyilatkozta Fanni.

Már kislányként megálmodta a nagy napot

Fanni csakúgy, mint általában minden kislány már nagyon fiatalon elképzelte, hogy milyen is lesz az ő esküvője. „Papa kísér az oltárhoz, mami minden bölcsességet átad nekem arról, mi a jó házasság titka, és természetesen anyával együtt választjuk ki az esküvői ruhámat. Mindent úgy szeretnék, ahogy a nagykönyvben meg van írva” – mondta Fanni a Blikknek. Fanni családja az első esküvőjén nem volt jelen a viszálykodás miatt, így érthető, hogy a másodikat csakis velük tudja elképzelni.

Hiányoznak neki a nagyszülei

Fanni a lapnak azt is elmondta, hogy sajnos a járványhelyzet miatt imádott nagyszüleivel most csak digitálisan tudja tartani a kapcsolatot, pedig már nagyon hiányoznak neki, ezért reméli, hogy minél hamarabb újra átölelhetik egymást. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Weisz Fanni és édesanyja, TV2