Sok babára vágyó nő akarja tudni, melyik a legtutibb póz, ha teherbe akarunk esni. A neten most egy csomó anyuka vallott saját bevált pozíciójáról.

Mindenféle legendák keringenek arról, milyen pózban lehet a leghamarabb teherbe esni, de persze nincs általánosan elfogadott, bevált recept. A Babycentre nevű weboldal most anyukákat kérdezett arról, hogyan csinálták ők, mikor végül összejött a baba. És az anyukák válaszoltak is méghozzá kíméletlenül őszintén – írja az nlc.hu.

Egy anyuka például ezt írta: „Két éjszakán zsinórban voltunk együtt, egyik alkalommal én voltam felül, másikban ő misszionáriusban. Azt hiszem, sose fogjuk megtudni, melyik alkalommal fogant meg a lányunk… De mindkét este nagyon szenvedélyes és jó volt. Néha azon gondolkodom, vajon emiatt sikerült-e teherbe esni…”

Egy másik kétgyerekes anyuka a mostani háloszobai életével is viccelődött: „Mindkét alkalommal én voltam fölül. Várom már, hogy visszakapjam a házastársi életem…”

Vannak, akik a kutyuspózra esküsznek, megint mások azt mondják, egy nem túl romantikus, hátulról fekve lebonyolított menetből jött össze a gyerek.

Szóval aranyigazság továbbra sincs, mindenesetre minimum szórakoztató olvasni az anyukák történeteit!

Kieméet kép: illusztráció