A LikeNews is beszámolt róla, hogy tegnap délelőtt elhunyt Bangó Margit imádott húga Irénke. A kilenc testvérből már csak ketten maradtak Margit és Rózsika. Az énekesnő a nehéz időszakban nem tud a gyászára koncentrálni, ugyanis többen is a fájdalmán próbálnak meg nyerészkedni.

Gyászol

Bangó Margit húga Irénke kedden hunyt el, aki kicsit több mint négy és fél hónapig küzdött a betegségével. “Ma délelőtt elvesztettük drága Irénkémet. Szegény húgom 4 és fél hónapig küzdött a súlyos kórral, de már nagyon szenvedett. Minden nap meglátogattam, mellette voltam ameddig csak tudtam. Mérhetetlen fájdalmat érzek. Nagyon jó testvérek voltunk mind a kilencen, de így már csak ketten maradtunk Rózsikámmal” – nyilatkozta az AcNews-nak Bangó Margit.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyerészkedni akarnak rajta

Sajnos máris akadtak olyan rosszindulatú kattintásvadász portálok, akik nyerészkedni akartak az énekesnő gyászán és inkább Bangó Margit halálhírét keltették.  

Kapcsolódó: “Ma délelőtt elvesztettük drága Irénkémet” – elhunyt húgát gyászolja Bangó Margit

A közösségi oldalán fakadt ki

Érthetően a művésznő is kiakadt, így a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, ahol arra kéri ezeket a portálokat, hogy fejezzék be az álhírek terjesztését: „Megdöbbenve látjuk ,és ismerősöktől megállás nélkül csörög a telefon,hogy egyes Like vadász hírportálok úgy próbálnak kattintást generálni,hogy az én halálhíremet keltik!! Szégyelljék el magukat ,hogy a család gyászát, fájdalmát nem tartják tiszteletben és még ilyen esetben sem szent nekik semmi! Imádott húgom elvesztése megviseli a családot! Kérem a médiát tartsa tiszteletben a gyászunkat, akár valós akár valótlan hírportál legyen!” – írta a bejegyzésében Bangó Margit.

Itt a bejegyzés:

Anyagi gondjai voltak

A LikeNews is megírta, hogy mostanában egyre több nehézséggel nézett szembe Bangó Margit, például amikor berobbant a koronavírus-járvány és nem tudott fellépni, így nem volt bevétele, majd a végrehajtók is egy tévedésből több százezer forintot követeltek tőle.

Koronavírusos volt

A tavalyi évben az énekesnő is átesett a koronavírus-fertőzésen, ám korábban elárulta, hogy szerencsére mivel sok vitamint szed, ezért egész könnyedén átvészelte.

Lányával újra egymásra találtak

A sok fájdalom közepette, valami jó is történt az utóbbi időben az énekesnővel, ugyanis néhány hónappal ezelőtt újra egymásra találtak lányával, Marikával, akivel hosszú évekig nem beszéltek egymással.

9 év

Anya és lánya 9 évvel ezelőtt vesztek össze, azóta nem volt túlságosan közeli a kapcsolatuk, ám nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi karácsony megtörte köztük a jeget és közel egy évtized után végre kibékültek és együtt ünnepeltek.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bangó Margit, Youtube- Sztárportré műsor