Szörnyű tragédia érte Bangó Margitot! Az énekesnő elvesztette imádott húgát Irénkét. Margitot az elmúlt időszakban több sorscsapás is érte.

Anyagi gondjai voltak

Bangó Margit első nehézsége akkor kezdődött, amikor berobbant a koronavírus-járvány és nem tudott fellépni, így nem volt bevétele, majd a végrehajtók is egy tévedésből több százezer forintot követeltek tőle.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Koronavírusos volt

A tavalyi évben az énekesnő is átesett a koronavírus-fertőzésen, ám korábban a Blikknek elárulta, hogy szerencsére mivel sok vitamint szed, ezért egész könnyedén átvészelte.

Most gyászol

Bangó Margit húga Irénke a mai napon hunyt el, aki kicsit több mint négy és fél hónapig küzdött a betegségével. „Ma délelőtt elvesztettük drága Irénkémet. Szegény húgom 4 és fél hónapig küzdött a súlyos kórral, de már nagyon szenvedett. Minden nap meglátogattam, mellette voltam ameddig csak tudtam. Mérhetetlen fájdalmat érzek. Nagyon jó testvérek voltunk mind a kilencen, de így már csak ketten maradtunk Rózsikámmal” – nyilatkozta az AcNews-nak Bangó Margit.

Lányával újra egymásra találtak

A sok fájdalom közepette, valami jó is történt az utóbbi időben az énekesnővel, ugyanis néhány hónappal ezelőtt újra egymásra találtak lányával, Marikával, akivel hosszú évekig nem beszéltek egymással.

9 év

Anya és lánya 9 évvel ezelőtt vesztek össze, azóta nem volt túlságosan közeli a kapcsolatuk, ám nagyon úgy néz ki, hogy a tavalyi karácsony megtörte köztük a jeget és közel egy évtized után végre kibékültek és együtt ünnepeltek.

Ezért voltak rosszban

Az énekesnő és a lánya 9 éve nem beszélnek egymással, ám a probléma valódi gyökere ennél sokkal régebbre vezethető vissza. Mint ismert ugyanis Bangó Margit párját pontosan a lánya, Marika szerette és ebből a kapcsolatból született Tina, akit mindezek ellenére a művésznő imád.

Tudták mi van a másikkal

Habár Bangó Margit és Marika 9 éven át nem beszéltek mégis tudták, hogy mi van a másikkal, ugyanis a családjuk nagy, így innen-onnan mindig tudták, hogy mi a helyzet – mesélte Marika a Borsnak.

Ez volt a harag oka

Marika elmondta, hogy édesanyja kamerák előtt tagadta ki, ekkor mérgesedett el igazán a viszonyuk. “A vita természete már mindegy is, de az lett a vége, hogy az édesanyám kamerák előtt tagadott ki. Nyilatkoztunk akkoriban mindketten erről, sok harag volt bennünk. Rengeteg kibeszéletlen probléma volt köztünk, aminek az lett az eredménye, hogy egy idő után már nem is kerestük egymás társaságát” – mesélte Marika a lapnak.

5 órán át sírtak

Bangó Margit lánya elmesélte, hogy édesanyja először a lányával Mónikával beszélt a telefononon, akinek olyan dolgokat mondott, hogy megkérte hívja vissza neki. “Átvette a telefont, öt óra hosszát beszéltünk, és öt órán át sírtunk anyuval a telefonban. A béke hangján beszélgettünk, minden téma feljött. Ellágyultunk mindketten. Úgy érzem, egycsapásra elmúlt minden rossz az életünkből” – folytatta Marika a Borsnak.

Nem karácsonykor találkoztak először

Anya és lánya nem karácsonykor találkozott először személyesen hosszú évek után, hanem december 14-én Marika születésnapján, amikor is az énekesnő átment a lányához. A család egymás nyakába borult és csak sírtak.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bangó Margit TV2