Az Instagram oldalán kíván boldog karácsonyt Csobot Adél.

Ragyog a legújabb fotóján

BOLDOG KARÁCSONYT!!!🎄😍😇🙏🏼✨✨🥰🥰🥰 – írta Adél a bejegyzésében.

Vörösbort ivott

Az énekesnő a fotóján egy vörösboros poharat tartott.

Istenes Bence is boldog karácsonyt kíván

Adél párja és gyermekei apja a népszerű műsorvezető szintén a közösségi oldalán kívánt boldog ünnepeket. Közben pedig a karácsonyfájukat is megmutatta.

Ahogy a kisfiam mondja: Boldog Karácsonyfát!!! 😁😁😁 – írja Bence a bejegyzésében.

Visszaköltöztek Németországba

A LikeNews is megírta, hogy Csobot Adél és Istenes Bence az Álarcos Énekes forgatásai miatt hónapokig otthon voltak Budapesten, ugyanis nem akartak ingázni a járványhelyzet miatt sem, de most, hogy a show véget ért a páros fiaikkal együtt visszatért Münchenbe. Bencéék a német városban képzelik el a jövőjüket.

Nagyon jó a kapcsolatuk

A műsorvezető és a csinos énekesnő hét éve vannak együtt, de kapcsolatuk még most is nagyon jól működik, ezt a nézők láthatták az Álarcos Énekesben is, ahol állandóan csipkelődtek, viccelődtek egymással.

” Sokat csipkelődünk egymással, de mi a hétköznapokon, a magánéletünkben is ilyenek vagyunk. A mai napig megvan köztünk a kémia, és szerintem ami önazonos, azt a nézők is látják és szeretik. A visszajelzések alapján, a második évadban a műsor egyik varázsát a mi párosunk, vitáink, évődéseink is adják. Tény, mi otthon is így élünk, de nyilván van olyan része is a vitának, ami inkább a show-nak szól…” – folytatta Bence a Blikknek.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Húha: Istenes Bence és Csobot Adél között csak úgy forr a levegő – videó

Kiemelt kép: Istenes Bence és Csobot Adél