Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés persze nem azért akasztja szögre a hétmérföldes csizmát, hogy pihenjen.

Férjével közös cégük egy új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd.  A váltásnak persze ára van: a Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését – írja a Forbes

A népszerű gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér vissza.

Borbás Marcsi első önálló műsorvezetői munkája az Telemázli sorsolás volt az MTV-ben, ezt egy év múlva a Játék határok nélkül című nagy sikerű nemzetközi szórakoztató vetélkedőműsor követte, aminek három évadon át volt a háziasszonya.

1997és 1998 között Rózsa Györggyel közösen vezette a Szombat Este című zenei műsort, majd a Zeneszombat című, másfél órás élő, zenés show-műsort, aminek műsorvezetője és felelős szerkesztője volt. Ezután a Naprakész című magazinműsor és a számára legkedvesebb munkája a Főtér című országjáró magazin műsorvezetője lett. 2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, ahol a csatorna egyik meghatározó arca lett. A Hir TV Egy nap, Családmese, Vörös és fehér, Arcok a liftben, Buké című műsoraiban szerepelt rendszeresen.

2011 őszén a Magyar Televízió leigazolta a Hír TV-től, ahol Gasztroangyal című műsora rövid idő alatt nagyon népszerűvé vált a nézők körében. Ma is ez az egyik legnézettebb műsora a Duna TV-nek.

Kiemelt kép: Borbás Marcsi a Gasztroangyalban – Forrás: Facebook