Borkai-ügy: Póczik nevelt fia szervezhette a lányokat a horvátországi hajóra

Tovább bonyolódik Borkai Zsolt szexbotránya. A napokban derült ki, hogy egy volt válogatott focista adhatta át a felvételeket Győr akkori polgármesterének. Póczik József, ezt nem is tagadja, azt mondta, egy ismeretlen számról hívták fel azzal, hogy egy budapesti szálloda recepcióján egy borítékot rakta le a nevére. Amikor átvette a felvételeket, a lélegzete is elállt, annak tartalmától. A borítékot pedig átadta Borkai Zsoltnak. Erről a LikeNews.hu itt írt.

Most az Index azt írja, Póczik élettársának fia is ott lehetett a horvátországi hajón. F. Gábor közvetíthette ki a Borkai Zsolttal szórakozó lányokat.

F. Gábor korábban jó kapcsolatot ápolt a felvételeken szintén szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel, később azonban egy elszámolási vita miatt megromlott a kapcsolatuk, így elképzelhető, hogy a férfi vagy annak barátnője készítette a felvételeket, amelyek aztán Borkai bukását okozták.

PestiSrácok.hu megszerezte a Nemzeti Nyomozó Iroda határozatát, amely szerint nincs elég bizonyíték, hogy nyomozást  lehessen indítani Borkai Zsolték ellen a drogügyben. Korábban több feljelentés is született, miután az egykori győri polgármester horvátországi hajóutazásán történt orgiáról nyilvánosságra kerültek a felvételek, de a kábítószer-birtoklás miatt nem nyomoznak, mert azNNI álláspontja szerint még a bűncselekmény gyanúja is hiányzik.

Kiemelt kép: Borkai Zsolt a horvátországi szexhajón – Forrás: youtube