A LikeNews is megírta, hogy kiszivárgott az RTL Klubon futó Barátok Közt utolsó hetének történetszála. A sorozat 23 év után ér véget, így az alkotók természetesen méltó módon szeretnék befejezni a történetet. A kiszivárgott részleteket egy ismeretlen személy küldte el a Blikknek.

Kiszivárgott történetszál?

A rajongókat meglepetésszerűen érte a hír, miszerint véget ér a kultikus sorozat, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Barátok közt utolsó egy hetének a teljes történetvonala kiszivárgott. A Blikk azt írja, hogy egy 120 oldalas dokumentumot juttattak el hozzájuk, ami számos meglepő információ tartalmaz. Azonban számos jogi dolog miatt ebből ők sem idézhetnek, annyit azonban elárult a lap, hogy hogy azt már a Barátok közt több mint két évtizede alatt megszoktuk, több izgalmas családi és magánéleti történettel és persze, meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amelynek utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta akkor a Barátok Közt producere

A lap megkereste a Barátok közt producerét, hogy mit szól a kiszivárgott történethez, megkeresésükre Ondruss Ilona azt mondta: „Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere, aki a lap információi szerint belső vizsgálatot rendelt el, hogy kiderítsék, miként juthatott ki bizalmas információ a színfalak mögül.

Belső vizsgálat indult

Ondruss Ilona, a széria producere elmondta, hogy belső vizsgálat indult az ügyben. Elképzelhető, hogy egy bennfentes szivárogtatta ki a dokumentumokat. A stáb nagyjából 50 fős, de a gyártás és adminisztrációs dolgozókkal együtt nagyjából 100-an dolgoznak a Barátok Köztön.

Nem valószínű, hogy egy szereplő volt

A Blikk megírta, hogy nem túl valószínű azonban, hogy a sorozat egyik szereplője volt a kiszivárogtató, ugyanis a Story Magazinnak többen elárultak, hogy csupán 1-2 héttel előre kapják meg a cselekmény történetét, valamint a szövegkönyvet. „Olyanok vagyunk, mint egy család, 22 éve dolgozunk együtt, el nem tudom képzelni, kinek állhatott ez érdekében” – nyilatkozta egy szereplő a hetilapnak.

Bosszú állhat a háttérben

„Szerintem bosszú áll a háttérben, talán valakit kirúgtak, vagy aki végleg elveszti az állását, ha befejeződik a sorozat. Érvényes a mondás: nem harapunk abba a kézbe, amelyik kenyeret ad, de úgy tűnik, valaki nem kapott kenyeret…” – folytatta egy szereplő a Storynak.

Egy másik forrás is ezt mondja

A Story egy másik forrása egy olyan személy, aki a produkció készítőit jól ismeri szintén úgy gondolja, hogy bosszúról lehet szó. „Sokan haragszanak az RTL Klubra, hog megszűnik a munkájuk. A szivárogtató olyan illető lehet, aki vastagon benne van a sorozat készítésében. Ezzel a húzásával amúgy tovább ártott volna a már nem túl jó nézettségnek és megakadálozhatta volna a méltó búcsúzást”.

Három évet is kaphatott volna

Ha kiderül, hogy ki áll az ügy mögött, akkor jogsértésért felelhet, ugyanis a dokumentum postázásával bűncselekményt követett el. A Story Magazinnak egy szakértő elmondta, hogyha a dokumentum tartalma nyilvánosságra került volna, akkor három év börtönt is kaphatott volna az illető.

Augusztusban még ünnepeltek

Mint megírtuk tavaly augusztusban a tízezredik epizód adásba kerülését ünnepelhette még a Barátok közt stábja, akkor talán még senki nem sejtette, mi is fog következni. A sorozat fénykorában volt, hogy kétmillió néző is a képernyő elé ült, hogy kövesse a Berényi család és szomszédaiknak életét. Azonban egy időben a sorozat már nem hozta a várt nézettségi számokat, de ettől függetlenül még mindig van egy biztos rajongói bázisa.

Nehéz döntés született

A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klubnak dönteni kellett, hogy azt a nagyjából évi 1 milliárd forintot, amibe a sorozatkészítése kerül erre áldozzák-e, vagy valami másba fektetik bele. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Barátok Közt, RTL Klub