Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta véget ér a huszonkét éve képernyőn lévő népszerű televíziós sorozat, a Barátok Közt.

Augusztusban még ünnepeltek

Mint megírtuk idén augusztusban a tízezredik epizód adásba kerülését ünnepelhette még a Barátok közt stábja, akkor talán még senki nem sejtette, mi is fog következni. A sorozat fénykorában volt, hogy kétmillió néző is a képernyő elé ült, hogy kövesse a Berényi család és szomszédaiknak életét. Azonban egy időben a sorozat már nem hozta a várt nézettségi számokat, de ettől függetlenül még mindig van egy biztos rajongói bázisa. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nehéz döntés született

A Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klubnak dönteni kellett, hogy azt a nagyjából évi 1 milliárd forintot, amibe a sorozatkészítése kerül erre áldozzák-e, vagy valami másba fektetik bele.

Megszólalt egy bennfentes

“A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól” – mondta korbábban egy bennfentes a Blikknek.

Kiszivárgott történetszál?

A rajongókat meglepetésszerűen érte a hír, miszerint véget ér a kultikus sorozat, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Barátok közt utolsó egy hetének a teljes történetvonala kiszivárgott. A Blikk azt írja, hogy egy 120 oldalas dokumentumot juttattak el hozzájuk, ami számos meglepő információ tartalmaz. Azonban számos jogi dolog miatt ebből ők sem idézhetnek, annyit azonban elárult a lap, hogy hogy azt már a Barátok közt több mint két évtizede alatt megszoktuk, több izgalmas családi és magánéleti történettel és persze, meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amelynek utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Ezt mondja a Barátok közt producere

A lap megkereste a Barátok közt producerét, hogy mit szól a kiszivárgott történethez, megkeresésükre Ondruss Ilona azt mondta: „Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik” – mondta Ondruss Ilona, a Barátok közt kreatív producere, aki a lap információi szerint belső vizsgálatot rendelt el, hogy kiderítsék, miként juthatott ki bizalmas információ a színfalak mögül.

Így élik meg a színészek, hogy véget ér a széria, ezt mondta az ország Vili bácsija

Várkonyi András, azaz Vili bácsi a sorozat lezárása után tanítással és szinkronizálással szeretne foglalkozni. “A feszültségből, a március óta megélt helyzetből érezni lehetett, hogy efelé haladunk… Mégis azt gondolom, sok új produkció készül, és mivel a lányaink szépek, a fiúk jóképűek, lesznek lehetőségeik” – mondta korábban a színész.

Varga Izabella is szomorú

A sorozat Balogh Nórája a kezdetek óta szerepel a sorozatban, de a Barátok Közt mellett más munkákkal is elfoglalt, ugyanis egy világmárka hazai reklámarca, valamint trénerként is dolgozik – írta a Blikk. “Meg vagyunk illetődve, nem is volt még időnk igazán tudatosítani magunkban a hírt” – mondta a színésznő a Blikknek.

Nagy Alíz szeretne az RTL Klubnál maradni

Nagy Alíz egy évtizede szerepel a sorozatban és reméli, hogy továbbra is a csatornánál marad, ugyanis két magazin társműsorvezetője.

Nagyot durranó távozást szeretne Mérai Katalin

“Remélem, olyan nagy durranással távozik a Barátok közt, amilyennel anno berobbant” – mondta el korábban a Berényi Júliát alakító színésznő. Mérai örül, hogy legalább kapnak egy kis időt, hogy méltó módon lezárják és elbúcsúzhassanak a sorozattól. “Történhetett volna ez úgy is, hogy azt mondják, holnap már nem kell jönni. Kapunk fél év ajándékot. Nyilván ez egy új helyzet, de minden vég valaminek a kezdete is” – folytatta a Blikknek.

Tihanyi Tóth Csaba a sorozat rekordere

A Novák Lacit alakító Tihanyi a Barátok Közt minden epizódjában szerepelt. “Én szerepeltem a legtöbbet megszakítás nélkül, Novák Laci mindig jelen volt. Soha nem voltam szabadságon, még szülésin sem, és a történet szerint sem utaztam el soha” – mondta Tihanyi, aki a feleségével  járja az országot operett- és táncdalokkal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Barátok közt, RTL Klub