A héten súlyos balesetet szenvedett Szabó Franciska az Exatlon Hungary egyik versenyzője. A piros csapatban játszó sportoló egy játék során úgy megsérült, hogy sikoltozott a fájdalomtól. Franciska sorsa a hétfői adásból derül ki, hogy folytatja-e a versenyt.

Már korábban is megsérült

Januárban már érte egy lábsérülés a fiatal sportolót a játék során, akkor erős fájdalomcsillapítókat adtak neki és szerencsére felépült, így tudta folytatni a versenyt. Franci korábban elmondta nagyon fél, hogy Nagy Dani sorsára jut és neki is el kell búcsúznia a versenytől.

Franci mostani esését ebben a videóban nézheted vissza

Franci ebben a videóban meséli el a baleset részleteit:

Nagy Daninak fel kellett adnia a versenyt

A LikeNews is beszámolt róla, hogy januárban az Exatlon Hungary egyik versenyzőjének, Nagy Daninak sajnos fel kellet adnia a versenyt és haza kellett repülnie Magyarországra.

Még Dominikán kezelni kezdték a sérülését

A vlogger sérülését még Dominikán megpróbálták kezelni, a versenybe is szeretett volna visszatérni, ám a bokája nem bírta a terhelést, így nem volt más választása, mint hazajönni. Magyarországról egy kerekesszékből jelentkezett be az Instagram oldalán.

Pár napja Herczeg-Kis Bálint sérült meg:

Különleges hazaút

“Különleges hazaút volt az fix, nem így terveztem az elején. Végig a történteken gondolkodtam, jól esett egy picit egyedül lenni. Mire hazaértem sikerült elrendezni sokmindent magamban, de azért ez hosszú folyamat lesz.” – írta korábban a bejegyzésében Dani.

Ez is érdekelhet: Szomorú hírről számolt be Tóth Dávid: gyászol az Exatlon Hungary egykori sztárja

Szabó Benedek esett ki

A legutóbbi párbajon Szabó Benedek maradt alul Viktor ellen, így neki kellett távoznia. A sportolót a társai is megsiratták. „Ezt úgy hívják, hogy életre szóló élmény, ez tényleg az volt. Habár nem voltam kimagasló játékos, talán némi mosolyt tudtam csalni az arcokra. Otthon találkozunk” – mondta Benedek, majd gratulált az ellenfelének. Azt is elmondta, hogy jönne újra a versenybe, valamint, hogy Viktor megérdemelten marad a versenyben.

A teljes búcsút itt tekinthetik meg

További hírek Exatlon Hungary témában itt.

Kiemelt kép: Szabó Franciska, TV2 – Exatlon Hungary