A Honeybeast Ha meghalok című dalához, Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez készült videó egy detektívregény misztikus világába kalauzol el minket…

Gyilkosság, nyomozás

A Honeybeast rendhagyó, film-klipjében gyilkosság, nyomozás, emlékek és érzelmek vizuális orgiája tárul elénk, idősík eltolásokkal és a tudatalattiba beragadó képekkel. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt ismerkedett meg a két énekesnő

„Beával egy közös Aréna fellépés kapcsán ismerkedtünk össze. Épp Zsófinak mutattam új dalokat az öltözőben, amikor átszólt a másik helyiségből egy hang: ez tetszik, mi ez? Bea volt az… Ekkor jött a közös munka ötlete.” – meséli Bencsik-Kovács Zoltán, az együttes alapító-gitárosa, aki a klip kapcsán azt is elmondta, hogy „Imádom minden kockáját. Szeretem, hogy annyira részletgazdag, igényes, kidolgozott és teljesen őrült.”

FRISS! Érzelmi állapotok, hangulatok, dráma, feszültség – Interjú Harcsa Veronikával, a magyar zenei élet egyik legsokoldalúbb énekesével

Két nagy kaliberű énekes találkozása

Mindig elakad a lélegzet, amikor két ilyen nagy kaliberű énekes találkozik. Bea és Zsófi kapcsolatát a kölcsönös nagyrabecsülés és a határtalan szeretet jellemzi. „Azért szeretek Beával dolgozni, mert pozitív személyisége mindig áthatja a közös munkát, és ez az eredményen is meglátszik.” – Tarján Zsófi.

Páratlan élmény

„Imádok filmezni, imádok elutazni egy másik világba. Most, hogy fizikailag ritkán változtatok teret, még nagyobb ajándék volt ez a klipforgatásnak szólított belső utazás. Tarján Zsófival, Kovács Ákos Dadannal (szerk. az együttes menedzsere), a Honeybeast tagjaival és más bátor emberekkel belecsöppentünk abba a szürreális világba, amelyet Dudás Balázs álmodott meg. Páratlan élmény, páratlan látvány, azóta is aranymajom-mécsestartóval, pirosra festett kastély falakkal és leanderrel álmodom. És ha egy óriási nyúlfej képe valahonnan bekúszik az alfában pihenő agysejtjeitek kreálmányaként, ne csodálkozzatok…” – meséli Palya Bea a klip kapcsán. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet: Kitálalt Tóth Andi és Tóth Gabi netes vitájáról a népszerű magyar színésznő: „Én benne vagyok ebben a csoportban. Itt egymást fikázzuk”

Nézd meg a klipet!

További celebhíreket itt találsz!

Kiemelt kép: Tarján Zsófi és Palya Bea, Napmédia