Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta egymásnak esett az interneten Tóth Andi és Tóth Gabi. Andi a közösségi oldalán tett közzé egy fotót, amely azt bizonyítja, hogy Tóth Gabi egy titkos Facebook-csoportban alázza meg őt. Erre aztán reagált Gabi is, majd elszabadultak az indulatok…

Ez verhette ki Gabinál a biztosítékot

Mint megírtuk Andi a napokban osztott meg egy fotósorozatot, amin éppen kávézik és ami egyébként egyben egy tequila reklám is volt, a képek pedig Andihoz híven egy kicsit erotikusra sikerültek. Valószínűleg Gabi ezen paprikásodhatott fel, ugyanis nagyon úgy fest, hogy egy titkos csoportban keményen odapörkölt a képek kapcsán ifjú kolléganőjének. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kemény szavak

“Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen….bravo…jó üzenet a fiataloknak…imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.” – írta állítólag a posztban Gabi.

Andihoz eljutott

Andihoz mindezek ellenére a bejegyzés valahogy eljutott, aki a következőképpen reagált minderre: “Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával.”

Gabi is reagált

Mindezek után Gabi egy hosszú posztban és egy videóban reagált a történtekre, sőt a 2014-es megismerkedésükről is szót ejtett. „Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hallgassátok meg az alábbi videó-bejegyzést! – erről részletesen itt írtunk.

Nem a háta mögött bántotta

“Fontos: Andit nem a háta mögött ‘bántottam’, hanem egy zárt csoportban, amelynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos: megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenül, és még eddig soha nem volt belőle konfrontálódás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni” – írta Tóth Gabi korábban az események hatására.

Balázs Andi színésznő öntött most tiszta vizet a pohárba

A két énekesnő csatája kapcsán már többen megszólaltak, ezúttal Balázs Andi színésznő öntött tiszta vizet a pohárba. A színésznő a LifeTV Bréking című műsorában beszélt arról többek között, hogy mi ez a csoport, ahol Gabi eredetileg megosztotta a véleményét. „Ebben a csoportban több mint 200 ember van. Én benne vagyok ebben a csoportban. Itt egymást fikázzuk. Itt semmi más nem történik, röhögünk nagyokat, elküldünk egymásnak dolgokat. Ebben a csoportban az Andi is benne van. Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van ebben a csoportban, ő is hozzászólhatna. Ehelyett ő kivette a posztot, és azt mondta, hogy egy zárt csoportban őt pocskondiázzák, és a művészvilág ott éli ki magát” – magyarázta.

Erre Berki Krisztián azt kérdezte: „Neked mi a véleményed erről a képről?”

„Az, hogy a Tóth Andi, akit 150 ezer ember követ, reklámcélból kirakott valamit, és ezzel semmi baj nincs. De ismerjük az Andit, ő egy vadóc csajszi, fiatal, végtelenül kedves, édes csaj, aki rosszul kommunikálta ezt a dolgot. Gondolj bele, ha én elkövetek egy csomó hibát az életemben kezdő színésznőként, és van egy ugyanolyan csaj, mint én, én is szólnék neki jóindulatból. Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóh Gabi kezdte el, hogy „Ezt nem kellene!”, hanem volt alatta 395 ezer komment, akik azt mondták, hogy ez mi?!” – mondta el Balázs Andi, aki úgy véli Tóth Gabi a posztjával csak jelezni akarta, hogy kicsit sok Tóth Andi posztja.

Gaxsta Zolee véleménye

A Bréking! másik vendége, Gaxsta Zolee egy mondatban kommentálta az énekesnők csörtéjét: „Ez egy ernyedt puki a fürdőkádban”. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tóth Gabi és Tóth Andi vitájáról itt olvashatsz még!

Kiemelt kép: Tóth Andi és Tóth Gabi, LikeNews montázs