Brutális támadás áldozata lett Lady Gaga a világhírű énekesnő kutyasétáltatója, Ryan Fisher. A világsztár a férfit kérte meg, hogy vigyázzon imádott kedvenceire, amíg ő Olaszországban forgat. A támadók a három kutyát elrabolták, ám egyiküknek sikerült megszöknie, őt a rendőrség megtalálta.

Négyszer lőtték meg

Fishert a támadók négyszer lőtték mellkason akit, Los Angeles-ben a Sierra Bonita sugárúton lévő otthonánál vettek üldözőbe. Két ebet Kojit és Gustavót elrabolták, ám Miss Asia elmenekült a támadók kezei közül. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos állapotban találtak rá

Lady Gaga asszisztensére a rendőrök súlyos állapotban találtak rá, ám a férfi eszméleténél volt, így eltudta mondani, hogy mi történt, közben pedig a megszökött kutyát, aki visszafutott hozzá végig magához szorította. A kutyáért később a világsztár testőre ment el.

Kórházba szállították

A meglőtt Fishert kórházba szállították, az állapota stabil – írja a Blikk.

Vajon tudták?

Egyelőre nem tisztázott, hogy a támadók vajon tudták-e, hogy Lady Gaga kutyáit rabolják el, azonban a buldogokra igen nagy a kereslet, átlagosan 1500–3000 dollár (442–885 ezer forint) közötti áron értékesítik őket, de a törzskönyvezettek ára még borsosabb akár 10 ezer dollárba (2,9 millió forintba) is kerülhetnek.

EZT IS OLVASD EL!

Bosszúból szivárogtathatta ki valaki a Barátok Közt befejező részeinek a történetét

Keresik az elkövetőket

A kutyák két elrablójáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy baseball sapkát viseltek és a bőrszínük sötét. A rendőrség információi szerint a férfiak egy fehér gépjárművel egy Nissannal, vagy egy BMW-vel menekültek el a helyszínről. Az sincs kizárva, hogy hajléktalanok lőtték meg Fishert.

Pénzjutalmat ajánlott fel

Az énekesnő a közösségi oldalain egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de az amerikai TMZ hírportál szerint Gagát nagyon megrázták a történtek és pénzjutalmat, 500 ezer dollárt, azaz 147 millió forintot hajlandó adni annak, aki visszajuttatja neki két imádott kutyáját. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lady Gaga és házi kedvencei

Kiemelt kép: Lady Gaga, Youtube-videó