Bár az orvosok mindent megtettek érte, nem tudták megmenteni a csobánkai horrorbaleset hároméves áldozatát, Fruzsit. Édesanyja életéért még most is küzdenek.

Sosem száguldozott, és a kislánya volt a mindene – mondták egybehangzóan ismerősei annak az édesanyának, aki szerdán karambolozott a Pest megyei Csobánka és Pilisvörösvár között. Az asszony megpördült kocsijával, átment a szembelévő sávba, ahol egy kisteherautó eltalálta az oldalán. Az ütközés pont azon az oldalon történt, ahol a hároméves kislány ült.

Bár a hároméves csöppség életéért órákig harcoltak, a gyermek meghalt. Édesanyján, Fruzsinán azóta több életmentő műtétet is végrehajtottak.

B. Fruzsina és kislánya, Fruzsika elválaszthatatlanok voltak, az ismerősök egybehangzó véleménye szerint Fruzsina minta­anyaként nevelte kislányát.

„Rajongott Fruzsiért, csodás anyuka. Pedig az anyaság mellett kőkeményen, üzletasszonyként és sportolóként dolgozott: éttermet vezet és sikeres fitneszversenyzőként tevékenykedik, többször nyert is. De mindenekelőtt a lánya, Fruzsina volt neki az első. Soha nem vezetett meggondolatlanul. Hallottunk olyan pletykákat, hogy nem volt gyerekülés az autóban, vagy Fruzsika nem volt bekötve, de ezt kizártnak tartjuk, a gyerek­ülés még azokon a szörnyű, helyszíni képeken is látszik. A legnagyobb tragédia, hogy a kocsi pont ott találta el Fruzsi autóját, ahol a kislánya ült –  mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához. Az bizonyos, hogy Fruzsina éppen hazafelé, leányfalui otthonába indult kislányával, amikor megcsúsztak az úton. Ismerősök szerint egy padkára vagy valamilyen más, úton lévő tárgyra szaladhatott rá. Úgy tudni, Fruzsina beszorult a kocsiba, őt feszítővágóval szedték ki. A baleset helyszínére azonnal mentőhelikopter érkezett, és Fruzsit szélsebesen a Heim Pál Kórházba vitték. A mentősök még az Üllői utat is lezárták, hogy minél hamarabb kórházba kerüljön a kislány. Erről a LikeNews.hu itt írt.

Az orvosok aznap estig harcoltak az életéért, azonban a kislányt már nem lehetett megmenteni, olyan súlyos, visszafordíthatatlan sérüléseket szenvedett. Az édesanya életéért még most is küzdenek az orvosok.

„Életveszélyes koponyasérüléseket szerzett, megműtötték, majd mesterséges kómába helyezték, imádkozunk az életé­ért. Bár nem tudjuk, hogyan fogja túlélni, ha megtudja, mi történt Fruzsival. Élete végéig magát fogja hibáztatni. Lehet, ha felébred, meg sem merik neki még mondani – mondta egyik ismerősük.

A Bors úgy tudja, az asszonyon csütörtök este végezték el a második életmentő műtétet.

A rendőrség nyomozást indított, és vizsgálja az eset körülményeit.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: varkapu.info