Kellemetlen hírrel kellett szembesülniük tegnap a Farm VIP játékosainak, a sokkoló információt Demcsák Zsuzsa tudatta velük.

Termelési feladat

A játékosoknak a termelési feladat során zsemlét, kiflit, kenyeret és még többféle pékárut kellett előállítaniuk, ám az már a játék elején tudták, hogy ha elbukják a feladatot, akkor annak következményei lesznek.

Mindenki ezt nézi most!

Kicsin múlott

A sztárokból álló gárda mindent elkövetett annak érdekében, hogy megfelelő minőségű termékeket állítsanak elő. Éjt nappallá téve dolgozta és a siker bizony nagyon közel volt.

Végül elbukták a feladatot

Az elkészített termékeket prezentálniuk is kellett, amiket egy szakértő, Szabadafi Szabolcs értékelt.

Egy kenyéren bukták el a feladatot

A szakértő szerint a versenyzők termékei kimondottak jól sikerültek, a briós például nem győzte dicsérni, ám ennek ellenére mégsem sikerült teljesíteniük a feladatot, ugyanis Szabadfi szerint a játékosok kenyere nem üti meg azt a minőséget, ami elfogadható lenne.

A kenyérsütés alaposan feladta nekik a leckét

Témába vág:

Következmények

Mivel azonban a játékosok a termelési feladatot elbukták, így már biztos, hogy a Farm VIP végén egymillió forinttal kevessebb összeggel távoznak. Errőle egyébként már a termelési játék előtt is tudták, Demcsák Zsuzsáék ugyanis elmondták, hogy amennyiben nem ugorják meg a mércét, úgy ez várhat rájuk.

A mindent eldöntő pillanat

Egy hajszál választotta el őket a sikertől

A gárda sajnos egy kenyéren csúszott el, ugyanis a szakértő szerint annak nem volt elfogadható a minősége, így Demcsákék szomorúan ugyan, de közölték: egymilliót buktak a játékosok.

Kiemelt kép: Farm VIP, TV2