Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Eperjes Károly néhány hónappal ezelőtt élő adásban vallotta be: ő is megküzdött a koronavírussal. Ám arról ez idáig csak találgatni lehetett, hogy a színész valójában kétszer kapta el a betegséget.

Szeptemberben mutatták be a Rómeó és Júliát

A Pesti Magyar Színház Eperjes Károly rendezésében eredetileg már márciusban bemutatta volna a Rómeó és Júliát, ám a koronavírus-járvány miatt szeptemberre csúszott a premier. Egy igazi reneszánsz darabot rendezett a színművész. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Félti a családját a koronavírustól

A Kossuth-díjas színművész és családja is átesett a koronavíruson, árulta el akkor a színész.

Szinte észre sem vett Eperjes, hogy beteg

A színművész először nem is érezte, hogy koronavírusos lehet, ugyanis nem igen voltak tünetei, láza sem volt, ám a betegség utóhatása annál inkább jelen van az életében. A Covid óta Eperjes nagyon fáradt és a levegőt is nehezebb vette, de olyan nap is volt, hogy majdnem elájult.

FRISS! “Számára megváltás volt az elmúlás” – Megszólalt Sas József özvegye, senki nem érti, hol kaphatta el a koronavírust a kabarékirály

A második alkalom már durvább

– A második esetben sokkal erőteljesebb tüneteim voltak, sőt, tovább is tartott. Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell – mondta el a színész a Blikknek.

Egy családtagja fertőzhette meg

– Először októberben kaptam el, utána pedig novemberben… – mondta a Blikknek a színész, aki úgy gondolja, valamelyik családtagja fertőzhette meg.

Nem került kórházba

– Hála istennek, nem kerültem kórházba, pedig ez tényleg sokkal rosszabb volt, mint az első. Erős köhögés kínzott, felment a lázam, és olyan fáradékonysággal küzdöttem, amilyennel még soha, és amit a mai napig érzek, pedig a betegség novemberben kapott el. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Eperjes Károly