Vajna Tímea férje, Andy Vajna a világhírű producer két évvel ezelőtt hunyt el. Az özvegy azóta próbálja összeszedni magát és a gyásza ellenére élvezni az életet.

Nemrégiben több helyen is járt

Vajna Timi a koronavírus-járvány ellenére több helyre is elutazott az Egyesült Államokban, járt Hawaii-on is, ahol nyitva voltak az éttermek és a szállodák is, valamint szájmaszkot sem kellett viselni, később pedig Aspenben síelt kedvesével, Zoltánnal. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Próbál továbblépni

„Sokáig depressziós volt Andy halálát követően, de ráébredt, hogy egy élete van, muszáj továbblépnie. Próbálja jól érezni magát, és élvezni az életet, ezért is utazgat folyamatosan” – mondta az özvegy egy közeli ismerőse a Storynak.


Házat keres

Vajna Timi jelenleg új otthont keres magának Amerikában és állítólag drágább házakat nézeget, mint amiben Andy Vajnával élt együtt – írja a Bors.

Ő keresi neki a házat

Timinek segítségére van Novák Heni, aki Magyarországon színésznőként ismert, de az USA-ban ingatlanosként dolgozik már hosszú ideje.

Ilyen otthonra vágyik

Timi számára fontos, hogy olyan otthona legyen, ahol a családja is elfér, valamint a kutyája is, akit már régóta szeretne Magyarországról a tengerentúlra vinni.

Nemrégiben erős kritikákat kapott

Az özvegyet azzal vádolták meg az Instagram oldalán, hogy nem gyászolja méltón elhunyt férjét. A dolog azután bukott ki, hogy Timi fotókat tett közzé az aspen-i nyaralásról.

Durva kommentet kapott

“Szegény Andy, egy évig sem tartott a gyászod, Tímea. Mások még 30 év után is a meghalt férjükbe szerelmesek. (…) Nem is voltál szerelmes Andybe. Érezd jól magad egész életed során. Látom, bejött” – írta egy kommentelő a fotókhoz.

Megvédte magát Timi

A rosszindulatú hozzászólásokra a fiatal özvegy is reagált:

“Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta Vajna Timi. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vajna Tímea