A Valentin-nap Bódi Csabiék családjában nem csupán a szerelmesek ünnepe: két születésnapot is ünnepelnek ez a csodás napon.

Különleges nap

Bódi Csabiék számára a február 14-e igencsak különleges nap és nem csak a Valentin-nap miatt. Ugyanis a népszerű zenész két gyermeke is ezen a napon jött világra. Lilien a második, Rómeó pedig a 11. születésnapját ünnepli most. Ennek alkalmából mindig szerveznek valamilyen összejövetelt Csabiék, ám a vírus miatt ez most másképp lesz. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A buli azért nem marad el

„A kislányom, Lilien, és a fiam, Rómeó is február 14-én született, Valentin-napon! Éppen ezért érthető, hogy nálunk ez egy különleges nap, hiszen mi a gyermekeim születésnapját ünnepeljük. Idén ez egy kicsit más lesz, mint eddig, ugyanis a vírus miatt nem csaphatunk nagy mulatozást, de mindenképpen szeretnénk felköszönteni a gyerekeket” – mondta a Ripostnak Csabi, aki arról is beszélt, hogy a járvány ellenére is szeretné felejthetetlenné tenni gyermekei nagy napját.

Egy kisebb összejövetelt tartanak

„Tartunk egy kisebb összejövetelt, bulit nálunk, de természetesen betartunk minden szabályt. A gyerekekkel együtt 10-en leszünk csupán…” – árulta le a lapnak a zenész.

Fiát egy dubaji utazással lepte meg

Két évvel ezelőtt legnagyobb fiát a 18. születésnapja alkalmából Dubajba vitte el a zenész. Az édesapa szerette volna valóra váltani Bódi Csabi Jr. álmát, ezért döntött az utazás mellett.

Bejárták az egész várost

„Szerettem volna egy életre szóló ajándékot adni a fiamnak a 18. születésnapjára. Nagy álma volt, hogy eljuthasson Dubajba, ezért nem is gondolkoztam sokat. A születésnapján repülőre ültünk, bejártuk az egész várost, megnéztük az összes nevezetességet, a nap fénypontjaként pedig felmentünk a Burdzs Kalifa 124. emeletére is” – mondta korábban lapunknak a zenész.

Csabi koronavírusos volt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Bódi Csabi korábban koronavírusos volt, sőt a szövődményeket a mai napig érzi.

Nehéz időszak van mögötte

Nehéz időszak van Bódi Csabi mögött, aki még ősszel esett át a koronavíruson. Az énekes nem szívesen beszélt eddig a történtekről, barátaival, nemrégiben Emilioval és családjával azonban kivételt tett és elmesélte, min ment keresztül.

Tavaly októberben volt beteg

„Tavaly október 25-én kaptam el a koronavírust, amivel sajnos kórházba is kerültem. Tíz napot töltöttem bent, teljesen egyedül, csak én és a gondolataim. A családom csak a portáig jöhetett, beküldték, amit lehetett, de nem találkoztunk. Még jobban Isten felé fordultam, rengeteget imádkoztam.”

Nem az életét féltette

“Nem az életemet féltettem, hanem amiatt aggódtam, hogy ha velem történik valami, mi lesz a gyerekeimmel, a családommal. Végtelenül hálás vagyok a jóistennek, hogy megmentette az életem” – emlékezett vissza Bódi Csabi, aki súlyos állapotba került a vírus miatt.

Kórházban is volt

„Egyszer bejött a nővér és közölte, hogy annyira rosszak az eredményeim, hogy plusz oxigénre van szükségem. Megrémültem, hogy lélegeztetőgépre tesznek, akkor már napok óta mást sem lehetett hallani, csak azt, hogy kiket vitt el a járvány. Szerencsére elég volt a maszkon keresztüli oxigénpótlás. Megkönnyebbültem, hogy ennyivel ’megúszom’ ”- mondta az énekes, aki a mai napig küzd bizonyos szövődményekkel.

Szövődményekkel küzd

„Azóta sem tévézni, sem tartósan telefont használni nem tudok. Ha fixen, hosszabban nézek egy pontot rosszul leszek és szédülni kezdek. Így telefont is csak arra használok, hogy felvegyem, ha hívnak, de a postokat sem én teszem ki, mert egyszerűen nem bírom nézni a kijelzőt, görgetni a hírfolyamot. Még mindig azt mondom, hogy szerencsém volt, hogy „csak” ennyire döntött le ez a vírus. Örülök, hogy túlvagyok rajta és a családom is jó egészségnek örvend” – árulta el a SlágerTV-n látható Drága családomban Bódi Csabi.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Bódi Csabi, TV2