Uzsorás maffiózó lép ma este a Mátyás király térre Széles László személyében. A Jászai Mari – díjas színművésznek az utolsó pillanatban majdnem le kellett mondania a forgatást, ugyanis balesetet szenvedett.

Bajt keverni jött a Mátyás király térre?

A Barátok közt Vincéjének korábbi hitelezőjével, a Széles László által megformált Cáreviccsel gyűlik meg a baja, aki váratlanul bukkan fel, és a kölcsön adott összeg sokszorosát akarja a játékfüggő Vincén bevasalni. Széles László a Cárevics karakterére boldogan mondott igent.

Ezek a LikeNews legfrissebb hírei

Negatív figura bőrébe bújt

„Nincs mit szépíteni, egy igazán negatív figura bőrébe bújtam, de tetszett a szerepben rejlő sokszínűség. Ugyanis a Cárevics bár gazember, de humoros; viccesen durva, ha kell, akkor odacsap. Sok árnyalatát lehet megmutatni, majd pedig ebből egy egységet alkotni. Élvezetes volt megformálni a szerepet, és professzionális munkakörülmények között dolgozni” – meséli Széles László.

Ezt is érdemes elolvasnod: Galambos Lajos megrendítő vallomása: Ezért ment tönkre házasságuk, így küzdenek most feleségével együtt a kapcsolatukért

Balesete volt

 A színész a szerepre készülve vidékre utazott egy hétvégére, ahol balesetet szenvedett, ezért kérdésessé vált, hogy el tud-e kezdeni forgatni.

FRISS: Válása után újra boldog: kolléganőjébe szeretett bele a népszerű magyar színész

Illett a karakterhez a sérülés

„Az évek során kifejlesztettem a saját szövegtanulási technikámat. Sokakkal ellentétben én nem zavartalan csöndben, hanem nyüzsgésben szeretek tanulni, mert akkor a körülöttem zajló eseményekhez vagy tárgyakhoz kötöm az elsajátítandó szövegrészeket. A forgatás előtt néhány nappal, a Cárevics figurájára készülvén vidékre utaztam, ahol kikapcsolódásként bicikliztem egy kicsit. Megállás után a lábamat véletlenül nem a járdán, hanem a padka mellett tettem le, és elborultam a bringával együtt, ami eltörte a kezem.  Azonnal hívtam a Barátok közt producerét, készüljenek fel: lehet, hogy a baleset miatt nem tudok majd forgatni. Ám miután kiderült, hogy a kezemet nem kell műteni, csak rögzíteni, a producer is megnyugtatott, hogy a karakteremhez illik a gipszelt kéz, ezért beleírják a történetbe” – tette hozzá a színművész.

Azta! Babát vár a Barátok közt sztárja – Itt az első fotó a születendő kicsiről | LikeNews

Esküvőjük megszervezéséhez azonban nemhogy kétszer kilenc hónap, több sem volt elég. Szerették volna barátok közt kimondani az igent, de legutóbb, ahogy annyi szerelmespárnál a koronavírus járvány szólt közbe. Hogy most mégis esküvői ruhában fogózkodtak, annak több oka is van, erről az RTL-nek beszéltek néhány nappal ezelőtt.

Kiemelt kép: Barátok közt