Ritkán látni együtt Vilmos herceget, feleségét és a gyerekeiket, ám most együtt mentek el egy pantomim előadásra.

Hatalmasat nőttek

György herceg és Sarolta hercegnő is nagyot nőttek, de leginkább a változás a legkisebb fiún Lajoson látszik.

Náluk is másképp lesznek az ünnepek

A koronavírus-járvány miatt egy igen nehéz döntést kellett meghoznia Erzsébet királynőnek, ugyanis nem gyűlhet össze a nagy királyi család, hogy együtt ünnepeljenek karácsonykor.

Vilmosék nincsenek a meghívottak között

Erzsébet királynő Vilmos herceget, feleségét Katalin hercegnét, valamint három iskolás gyermeküket Györgyöt, Saroltát és Lajost nem hívja meg az ünneplésre.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Veszélyeztettek

A királynő nem azért döntött így, mert nem szeretné unokájával és annak családjával tölteni az ünnepeket, hanem mert férjével Fülöppel életkoruk és egészségügyi állapotuk miatt is a veszélyeztettek közé tartoznak. Fülöp herceg tavaly karácsonykor kórházba is került – írja a Blikk.

Vilmos is koronavírusos volt

Udvari források szerint Vilmos cambridge-i herceg, a brit trón majdani várományosa is átesett tavasszal az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegségen.

Még áprilisban lehetett beteg

A The Sun, a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap és a BBC közszolgálati médiatársaság a Kensington-palotának – Vilmos londoni rezidenciájának és hivatalának – illetékesét idézve arról számolt be hétfőn, hogy a 38 éves herceg áprilisban betegedett meg és meglehetősen komoly tünetei is voltak.    

Senkinek nem akart aggodalmat okozni

Vilmos – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után majdan az Egyesült Királyság uralkodója lesz – a palota illetékesének elmondása szerint azért nem hozta annak idején nyilvánosságra betegségét, mert úgy gondolta, hogy “voltak ennél fontosabb dolgok is az országban”, és nem akart senkinek aggodalmat okozni.    

Károly herceg is beteg volt

Nem sokkal korábban, március végén Károly herceg szervezetében is kimutatták a koronavírust – erről itt a LikeNews-on is hírt adtunk – de a 72. életévében járó trónörökösnek csak enyhe tünetei voltak és a skóciai rezidenciáján töltött egyheti elkülönítés után felépült.    

Kiemelt kép: Vilmos herceg és Katalin hercegné