Csepregi Éva is átesett nem régiben a koronavíruson. A LikeNews is megírta, hogy az énekesnő novemberben kapta el a betegséget, ám először nem is gondolta, hogy a koronavírust kapta el, ugyanis a nagy hidegek előtt ő mindig betegeskedik kicsit.

Jöttek az újabb tünetek

Nem sokkal később az énekesnő a szaglását is elvesztette, ekkor fordult orvoshoz.

Sokkal jobban lett

December elején a Ripostnak adott egy interjút Éva, ahol elárulta, hogy szerencsére sokkal jobban érzi magát, könnyen megúszta a betegséget.

„Javulok, de még nem tűnt el teljesen az összes tünetem. Nálam ez olyan, mint a megfázás: náthás vagyok, nagyon ritkán hőemelkedésem is van még. A közérzetem szerencsére sokkal jobb, nem vagyok annyira fáradékony sem. Jövő héten szeretném megcsináltatni a tesztet is, de nyilván ez a tünetektől is függ” – mondta a Ripostnak az énekesnő.

Beoltatja magát

A Neoton Família énekesnője a Ripostnak elmondta, hogy befogja oltatni magát a koronavírus ellen, ugyanis ez az egyetlen út, hogy visszakapjuk a korábbi életünket.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Ambrus Attila megszólalt a koronavírusról: a Viszkis elárulta, hogy a családjával befogják-e oltatni magukat

Csak egy ideig nyújt védelmet, hogy már átesett a betegségen

„Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – nyilatkozta a lapnak az énekesnő.

Idén az influenza elleni védőoltást megkapta

Az énekesnő azt is elárulta, hogy idén a háziorvosa javaslatára az influenza elleni védőoltást megkapta, pedig az elmúlt években nem kapta meg.

Szeretne újra színpadra lépni

Csepregi Éva már nagyon szeretné, ha újra minden a régi lenne és ismét a színpadon szórakoztathatná a közönséget.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Csepregi Éva