Mint ahogyan arról a LikeNews is beszámolt Csepregi Éva is megfertőződött a koronavírussal. Az énekesnő korábban a Tények plusz műsorában beszélt az állapotáról.

Először nem gondolta, hogy koronavírusos

Éva először nem gondolta, hogy a koronavírust kapta el, ugyanis mielőtt bejönnek a nagy hidegek gyakran küzd orrfolyással.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Jöttek az újabb tünetek

Nem sokkal később az énekesnő a szaglását is elvesztette, ekkor fordult orvoshoz.

EZ IS ÉRDEKELHET!

A koronavírus miatt lángosfutár lett Gergely Róbert

Tesztet csináltak

Az énekesnőt letesztelték, az eredmény pedig pozitív lett.

NE HAGYD KI!

Megvan Tóth Gabi covid-tesztjének az eredménye – fotó

Jól van

A Neoton Família énekesnője úgy gondolja, hogy mivel rengeteg vitamint szed ez az oka, hogy csak enyhe tünetei vannak – írja a Ripost.

Már sokkal jobban van

„Javulok, de még nem tűnt el teljesen az összes tünetem. Nálam ez olyan, mint a megfázás: náthás vagyok, nagyon ritkán hőemelkedésem is van még. A közérzetem szerencsére sokkal jobb, nem vagyok annyira fáradékony sem. Jövő héten szeretném megcsináltatni a tesztet is, de nyilván ez a tünetektől is függ” – mondta a Ripostnak az énekesnő.

„Akkor leszek nyugodt, ha a zsebemben lesz két negatív teszt. Remélem, ez minél előbb így lesz. A napokban szeretnék is bejelentkezni, hogy jövő héten biztosan meglegyen. Most már csak azon tépelődök, hogy milyen tesztet csináltassak: PCR-t, vagy azt, amelyikben vérből nyerik ki az eredményt” – fogalmazott a lapnak Neoton Família énekesnője.

Kiemelt kép: Csepregi Éva