Vajna Timi néhai férje, Andy Vajna halála után egy jó barát, Zoltán személyében találta meg a szerelmet, ám úgy tűnik, hogy a tartós boldogságot mégsem az ő oldalán találja meg, ugyanis nemrégiben szakítottak.

Egyedül töltötte a Valentin-napot

„Szakítottunk” – mondta röviden az üzletasszony a Blikknek. A lap információi szerint Timi már a Valentin-napot is egyedül töltötte, valamint egy ideje közös fotókat sem posztoltak a közösségi oldalakra. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Közös lakást kerestek

Okkal hihették a rajongók, hogy komoly a kapcsolat Timi és Zoltán között, ugyanis a pár együtt keresett közös otthont Budán a magyarországi elit számára épült luxustársasházban, Timi pedig csak addig maradt egyedül az Egyesült Államokban, amíg a férfi a házvásárlással kapcsolatos ügyeket intézte. Ám kiderült, hogy nem pontosan ez történt.

Magának vette

„Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom” – mondt Timi a lapnak.

Körülbelül egy éve kezdődött a románc

Zoltán nagyjából egy éve tűnt fel egyre többször Timi oldalán, aki nem csak az üzletasszony, de Andy Vajna jó barátja is volt. A páros között barátságból lett szerelem, ám már korábban is tartottak szünetet amikor Timi még nem érezte magát készen egy új kapcsolatra.

Tavaly júniusban szünetet tartottak

„Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni” – mesélte Timi a Blikknek tavaly.

Ezt mondta egy informátor

A napilapnak egy neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, hogy talán Timi még nem dolgozta fel Andy elvesztését és nem áll készen egy új kapcsolatra, de mindent megtettek a kapcsolatukért Zoltánnal, ugyanis a tavalyi hálaadást még együtt is töltötték. A szakítás óta sokat fogyott, de az Amerikában élő barátai próbálják támogatni.

Sokat nyaraltak együtt

Timi és Zoli közösen nyaralt Hawaii-on, Ibizán, valamint a coloradoi Aspenben is januárban, ahonnan képeket is posztolt. OLVASD EL! Megvádolták Vajna Timit, hogy sosem volt szerelmes néhai férjébe – reagált az őt ért támadásokra

Félelemben él Amerikában

A LikeNews.hu hírportál is megírta, hogy Vajna Tímea az Instagram-oldalán számolt be a követőinek arról, hogy mennyire veszélyes mostanában az Egyesült Államok azon része, ahol ő él, ugyanis az elmúlt napokban egyre gyakoribbak a rablások és a lövöldözések.

Egy olyan étteremben is, ahol már ő is járt

“Fényes nappal egyszerűen lelövik az embert egy Rolex óráért Beverly Hillsben. Ebben az étteremben én is voltam már többször. Az egyik legforgalmasabb helyen van, tele térfigyelő kamerával. Hihetetlen. Na meg Lady Gaga kutyasétáltatója is… Szörnyű, és szerintem ez csak egyre rosszabb lesz” – mesélte a közösségi oldalán Timi. KAPCSOLÓDÓ! Jó hír Lady Gagáról: megtalálták a brutális támadás során elrabolt kutyáit

Félve hagyja el a lakását

Timi elmondta, hogy bizony már ő is félve hagyja el az otthonát. “Beverly Hillsben sem lehet járkálni, mert az emberben félelmet keltenek a csoportban mászkáló, szétfüvezett, kapucnis alakok, akiket a maszk miatt meg sem lehet később találni” – tette hozzá Andy Vajna özvegye. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Vajna Tímea – Forrás: TV2