A LikeNews is beszámolt róla, hogy brutális támadás áldozata lett Lady Gaga a világhírű énekesnő kutyasétáltatója, Ryan Fischer. A világsztár a férfit kérte meg, hogy vigyázzon imádott kedvenceire, amíg ő Olaszországban forgat. A támadók a három kutyát elrabolták, ám egyiküknek sikerült megszöknie, őt a rendőrség megtalálta.

Négyszer lőtték meg

Fischert a támadók négyszer lőtték mellkason akit, Los Angeles-ben a Sierra Bonita sugárúton lévő otthonánál vettek üldözőbe. Két ebet Kojit és Gustavót elrabolták, ám Miss Asia elmenekült a támadók kezei közül. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

KAPCSOLÓDÓ!

Brutális támadás: lelőtték a világhírű énekesnő kutyasétáltatóját, az ebeket pedig elrabolták

Súlyos állapotban találtak rá

Lady Gaga asszisztensére a rendőrök súlyos állapotban találtak rá, ám a férfi eszméleténél volt, így eltudta mondani, hogy mi történt, közben pedig a megszökött kutyát, aki visszafutott hozzá végig magához szorította. A kutyáért később a világsztár testőre ment el. A meglőtt Fischert kórházba szállították, az állapota stabil.

Keresik az elkövetőket

A kutyák két elrablójáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy baseball sapkát viseltek és a bőrszínük sötét. A rendőrség információi szerint a férfiak egy fehér gépjárművel egy Nissannal, vagy egy BMW-vel menekültek el a helyszínről. Az sincs kizárva, hogy hajléktalanok lőtték meg Fischert.

Pénzjutalmat ajánlott fel

Az énekesnő a közösségi oldalain egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de az amerikai TMZ hírportál szerint Gagát nagyon megrázták a történtek és pénzjutalmat, 500 ezer dollárt, azaz 147 millió forintot hajlandó adni annak, aki visszajuttatja neki két imádott kutyáját.

Egy nő vitte el őket a rendőrségre

A két ebet, akiket továbbra is keresett a rendőrség Gustavot és Kojit egy nő vitte be a rendőrségre, ám egyelőre az nem derült ki, hogyan kerültek a világhírű énekesnő kutyái hozzá. Továbbá arról sincs információ, hogy a nő megkapta-e a pénzjutalmat, amelyet Lady Gaga ajánlott fel a megtalálónak – írja a Blikk.

Megható posztot tett közé

Lady Gaga néhány napja, mielőtt a kutyák megkerültek volna megható posztot tett közzé az Instagram oldalán, ahol a pénzjutalmat is felajánlotta, valamint bejegyzésében a meglőtt kutyasétáltatónak Ryan Fischernek is üzent, hogy nagyon szereti és kockára tette az életét a családjukért. Hősként emlegette a férfit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt a fotót osztotta meg

Kiemelt kép: Lady Gaga – Youtube videó