Utolsó adásához érkezett a Sztárban Sztár hetedik évada, ma este végre kiderül, hogy ki nyeri meg az ország legsokoldalúbb előadója díját. A TOP3-ban Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám csap össze, közülük kerül ki a végső győztes.

A végső összecsapás

Az este érdekessége, hogy a TOP3-ban ott van Szabó Ádám és Tóth Andi, akik még a műsor kezdete előtt nem sokkal egy párt alkottak, ám mire elkezdődött a Sztárban Sztár elváltak útjait. Ez némiképpen a műsor menetét is megnehezítette, ugyanis Andi nem igazán volt hajlandó Ádámnak még csak a közelébe sem menni…

EZ IS ÉRDEKELHET:

Curtis is ott lesz a Sztárban Sztár mai adásában: a helyszínről posztolt egy képet | LikeNews

A LikeNews is megírta, hogy a rapper a műsor múltheti adásában nem jelent meg és a telefonhívásokra sem válaszolt. A rapper a közösségi oldalán kért bocsánatot: „Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult…Vasárnap volt!Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan mèg ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…Tudom egy előadónak „szuperhősnek” kell lennie ,én nem vagyok az!

A TOP3 előadása

Néhány perccel ezelőtt azonban elkezdődött az utolsó adás, ami a három döntős közös produkciójával indult melynek végén Szabó Ádám és Tóth Andi nyilván Vastag Csabával karöltve, de kézenfogva érkeztek meg a studióba, így a sértettséget úgy tűnik az énekesnő némiképpen, de a profizmus és a szakmaiság oltárán félretette.

A közös produkció itt nézhető meg:

Tóth Andi hatalmasat ment az adásban

Tóth Andi az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy nem hiába nyerte meg annak idejént az RTL Klub tehetségkutató műsorát, az X-Faktor, ugyanis most tanúbizonyságot tett arról is, hogy megkérdőjelezhetetlen énektudása mellett sokoldalúsága sem hiányos, ugyanis hétről hétre sikerült egyre többet megmutatnia, gyakorlatilag vasárnapról vasárnapra nyújtott elképesztő teljesítményt. Tina Turnerként például egyenesen felrobbantotta a színpadot, a zsűri nem győzte dícsérni, sőt Köllő Babett egy alkalommal egyenesen közölte Szabó Ádámmal, hogy nem normális, hogy elengedett egy ilyenn nőt.

Nehéz hetek állnak mögötte

Andi számára mindezek ellenére igencsak megterhelő időszak volt ez, nem pedig csak fizikálisan, hanem lelkikel is, hiszen az exe, Szabó Ádám mellett kellett hétről hétre színpadra állnia. A rajongók pedig egyenesen az exek csatájának kiálltották ki az utolsó adást, Andinak azonban ebből lett elege a napokban, így tiszta vizet öntött a pohárba és közösségi oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos gondolatait: „Ez nem “az exek csatája”. Ez az én csatám volt. És én már rég megnyertem. Szó sincs arról, hogy feladnám. Sőt. Minden maradék erőmmel azon leszek, hogy vasárnap méltó képpen zárjuk ezt a műsort, ha pedig szavaztok azért hálás vagyok” – írja posztjában Andi, a teljes bejegyzés pedig itt tekinthető meg.

Ma este minden kiderül

Ma este pedig végre minden kiderül, eldől, hogy ki nyeri meg a legsokoldalúbb előadó címet, amihez nyilván Vastag Csabának is lesz néhány hangja, hiszen ő is ott van még a TOP3-ban.

Pély Barna az elejétől kezdve Szabó Ádámnak drukkol

„Én személy szerint Ádámnak drukkolok az elejétől fogva. Nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy mennyire jól énekel, és milyen muzikális. Én tőle biztos meghallgatnék egy másfél órás koncertet, és nem unatkoznék, majd a végén beordibálnám, hogy “Ez átjött!”. Az külön óriási élmény, hogy a műsor alatt nagyon összebarátkoztunk vele és Curtisszel is„

Péter Szabó Szilvia szerint Tóth Andi lesz a nyerő

”Szeretném kiemelni, hogy mind a négy elődöntős elképesztően jól teljesített és megérdemelnék a győzelmet. Nehezen emelnék ki valakit, de ha muszáj, akkor Tóth Andit mondanám. Alig várom egyébként, hogy vasárnap újra énekeljek a Sztárban Sztár színpadán„ – mondta lelkesen az énekesnő a Ripostnak.

Kiemelt kép: Tóth Andi – TV2