Curtis is fellép ma este a Sztárban Sztár utolsó showjában. A rapper maga osztott meg egy fotót.

Múlthéten nem jelent meg

A LikeNews is megírta, hogy a rapper a műsor múltheti adásában nem jelent meg és a telefonhívásokra sem válaszolt.

Nem tudott elindulni

A rapper a közösségi oldalán kért bocsánatot: “Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult…Vasárnap volt!Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan mèg ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…
Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie ,én nem vagyok az! Ember vagyok !!!”

Sváby András az addikcióhoz hasonlította

Sváby a #Bochkor vendégeként elmondta, hogy nem meglepő, hogy Curits kihagyta a showt- írja a Blikk.

„Egy segítségre szoruló emberről van szó. Őt nem ismerem, de addikt embereket igen, az ilyen emberek nagyon nagy segítségre szorulnak. Ezeknek az embereknek előbb-utóbb semmi nem lesz fontos. A munkájuk? Hagyjuk. A családjuk, a szépségük, semmi. Az, hogy ő nem jött be ebbe a műsorba, abban semmi meglepő nincsen” – mondta a műsorvezető.

NE HAGYD KI!

Ez lehet az eltűnésének az oka? Sok barátjában csalódott Curtis

Curtis közzé tett egy fotót

Curtis nemrég feltöltött egy képet, ahol a műsor kulisszái mögött látható.

Sok fejtörést okozott a csatornának

 Sztárban Sztár senior kreatív producere, Németh Ádám elmondta, hogy a rapper távolléte miatt a műsort indító közös produkciót át kellett írni, valamint a szavazásrendszert is, ezért alakult úgy, hogy múlthéten senki sem esett ki, de hogy ne veszítse értelmét a szavazás az aznapi győztes egy pont előnnyel indul az utolsó adásban – írja a Blikk.

„Változtatnunk kellett a fellépők sorrendjén, a pontozási és szavazási rendszeren, teljesen új szabályokat kellett kitalálni. Ehhez több csapatot is be kellett vonnunk, például az applikációs, a grafikai és a szoftveres teamet, de szerencsére minden rövid időn belül elkészült. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden egyes kollegámnak, akik végtelenül profin és gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre. Úgy sikerült megoldanunk a nehézségeket, hogy ebből a nézők semmit sem vettek észre” – mondta Németh a 24.hu-nak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Megszólalt Curtis a magánéletéről: “Mindent ki kell próbálni a férfiakon kívül, mert csak azután tud választani az ember”

Kiemelt kép: Curtis