Mint ahogyan arról tegnap a LikeNews is beszámolt Curtis nem jelent meg a Sztárban Sztár élő showjában, ezzel pedig számára véget ért a verseny.

Az utolsó pillanatig várták

A szervezők, Tilla, a versenytársak és a zsűri is az utolsó pillanatig várták, hogy a rapper megérkezzen a studióba, ám ez nem történt meg így Tillának kellett megtennie a drámai bejelenetést: Curtis számára véget ért a verseny.

Posztolt a közösségi oldalán

Persze a rajongók azonnal elkezdtek utánajárni mi is történhetett Curtissel, aki a műsor előtt néhány órával még közzétett egy fotót a közösségi oldalán. Az aggódó rajongók persze ellepték a kommentszekciót és bár volt, aki azonnal támadásba lendült, többen is aggodalmukat fejezték ki és szeretnék tudni valójában mi is történt az énekessel.

Utolsó posztja a kisfiáról szól

Mai utolsó posztja kisfiáról szólt, nemrég rakta ki a képet ezzel a szöveggel: “Kisfiam…bármi is lesz ebben az életben , anyukádnál és nálam soha senki nem fog jobban szeretni!”

Múlt héten Zoránt énekelt

Curtis a múlt héten elhunyt édesapja emléke miatt Zorán Kell ott fent egy ország című dalt énekelte, végig a könnyeivel küszködött, a nézőket és a zsűrit is teljesen meghatotta a produkció.

Senki nem tud semmit

Egyelőre senki nem tudja, mi is történhetett a rapperrel, a TV2 egészen az élő show kezdetéig várta, hogy megérkezzen, minden lehetőséget megkapott arra, hogy folytassa a versenyt, ám Attila nem érkezett meg a stúdióba, ezzel pedig számára biztosan véget ért a verseny.

Így érinti ez a többi versenyzőt

Ez pedig a többi versenyzőre nézve azt jelenti, hogy ők automatikusan bekerültek a döntőben, tehát kvázi a mai verseny Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám számára tét nélküli.

Volt azért tétje az estének

Ennek ellenére Tilla arra kérte mind a zsűrit, mind a nézőket, hogy szavazzank és megfelelően pontozzanak, ugyanis, aki ma este az élen végez, az valamiféle előnnyel fog nekimenni majd a jövő heti döntőnek. “Curtis, szeretünk” – üzente végül Tilla a zenésznek. Ezt az előnyt egyébként az este végén Szabó Ádám kapta meg.

Majkánál is keresték

Majka nemrégiben, valószínűleg mindenszentek alkalmából osztott meg egy gyertyás fotót, a poszt alatt kommentben azonban több rajongó is Curtis miatt aggódik. “Ugye nincs baj?? Hol van a barátod?” – írják többen is.

Most életjelet adott magáról

A rapper az Instagramon kedvelte Tóth Andi fotóját, amin ráadásul a Sztárban Sztárban viselt jelmezét mutatta be, illetve Berki Krisztián egyik vasárnapi posztjára is reagált már a show elindulását követően. Igaz ez még mindig rendkívül kevés információ, de legalább annyi biztos, hogy Curtis telefonközelben van.

Kiemelt kép: Curtis